Ένας ακόμη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θα έβλεπε θετικά την υποψηφιότητα του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Πρόκειται για τον βουλευτή Κώστα Τζαβάρα. Ανκαι δήλωσε ότι δεν έχει ιδιαίτερη προτίμηση για το πρόσωπο που θα γίνει ο ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου ανέπτυξε – σε συνέντευξή του στο Θέμα 104,6- τους λόγους που θα μπορούσε ο πρώην πρωθυπουργός να γίνει πρόεδρος.

Όπως είπε απαντώντας στο ερώτημα«θα σας πω για το Σαμαρά γιατί δεν έχω κανένα μα κανένα δισταγμό, ήταν ένας από τους πρωθυπουργούς της ΝΔ που είχαν γράψει ιστορία και μάλιστα η ιστορία του έχει και το εξής χαρακτηριστικό, ότι υπήρξε πρωθυπουργός που κυβέρνησε μαζί με άλλα δύο κόμματα, με το ΠΑΣΟΚ και με τη Δημοκρατική Αριστερά, άρα λοιπόν έχει και αυτήν την έξω της ΝΔ καλή μαρτυρία και βεβαίως μετά από τη μεσολάβηση της λαίλαπας του ΣΥΡΙΖΑ, όλοι ξέρουμε ότι εάν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος τους άφηναν να προχωρήσουν το δρόμο που είχαν χαράξει, η Ελλάδα θα είχε βγει από τη κρίση, θα είχε βγει από τα μνημόνια πολύ νωρίτερα, πολύ ασφαλέστερα».

Ο Κώστας Τζαβάρας προστίθεται έτσι στους Μάκη Βορίδη, Ανδρέα Κατσανιώτη και Ανδρέα Καραγκούνη που έχουν ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας του Αντώνη Σαμαρά.

Μάλιστα σε μία ιδιαίτερα κομβική στιγμή, αφού σήμερα ξεκινά το 13ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας όπου αναμένεται το θέμα αυτό να συζητηθεί έστω κι αν δεν βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη.

Ειδικότερα, με τη δήλωση αυτή ενισχύονται οι φήμες που μιλούν για σημαντικό αριθμό βουλευτών και στελεχών που θα επιθυμούσαν να δουν τον πρώην πρωθυπουργό, Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις