Μετά τον περιστατικό με τον Απόστολο Δοξιάδη που ζήτησε την απομάκρυνση του Δημήτρη Μανιάτη από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, τη σκυτάλη φέρεται να πήρε κατώτατος Αξιωματικός που υπηρετεί στο γραφείο του ΥΠΕΘΑ, Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δημοσίευμα, την Παρασκευή στην Ορεστιάδα, ο Ηλίας Κολλύρης, γραμματέας της ΠΟΜΕΝΣ σε ομιλία του στο πλαίσιο ημερίδας ενημέρωσης των εκεί υπηρετούντων στρατιωτικών, που έγινε σε συνεργασία με την Ένωση Στρατιωτικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κάλεσε την πολιτική ηγεσία "άμεσα να αξιολογήσει δημοσιογραφικές συμπεριφορές συγκεκριμένων δημοσιογράφων". Μάλιστα, λίγο αργότερα αναρωτήθηκε "ποια η χρησιμότητα και η υσία να έχει το ΥΠΕΘΑ 85 διαπιστευμένους δημοσιογράφους" εξαιρώντας τους δημοσιογράφους των καναλιών, των εφημερίδων και των μεγάλων sites.

Μάλιστα, ο συνδικαλιστής απευθυνόμενος προς τους πολιτικούς προϊσταμένους του διερωτήθηκε: "Γνωρίζουν οι σημερινοί υπουργοί πόσα χρήματα έχουμε σπαταλήσει από το οικογενειακό μας υστέρημα να κάνουμε εξώσεις, μηνύσεις και αγωγές σε όλους αυτούς τους τύπους, μήπως ηρεμήσουν και σοβαρευτούν;".

Και κορυφώνοντας το κρεσέντο κατά των δημοσιογράφων είπε: "Ω΅πότε θα επιτρέπεται σε δημοσιογράφους που έχουν μηνυθεί από εν ενεργεία στρατιωτικούς να μας διχάζουν με στημένα δημοσιεύματα, που εκπέμπουν μίσος και εμπάθεια για όλους εμάς; Από πότε οι δημοσιογράφοι έχουν την κρίση και τις γνώσεις να κρίνουν αποφάσεις επιτελών και να παίρνουν θέσεις για εμπιστευτικά έγγραφα και μεταθέσεις στρατιωτικών; Πώς φτάνουν αυτά τα εμπιστευτικά έγγραφα στα χέρια δημοσιογράφων; Τι διαδρομές υπόγειες ακολουθούνται και με ποιον τρόπο αποσπώνται από τους επιτελείς αυτά τα εμπιστευτικά έγγραφα;".

Στη συνέχεια πρότεινε στους υπουργούς να ζητήσουν από τους δημοσιογράφους που επιτίθενται στους στρατιωτικούς της ΠΟΜΕΝΣ να του φέρουν έστω κι ένα δημοσίευμα με το οποίο επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ επιτέθηκαν είτε στην προηγούμενη πολιτική ηγεσία είτε στην ΠΟΕΣ ( την έτερη ομοσπονδία στρατιωτικών που είναι σε αντιδικία).

Και ο κ. Κολλύρης έκλεισε λέγοντας: "Οι μάσκες έπεσαν. Υπ΄ρχει η ΠΟΜΕΝΣ και όλοι οι άλλοι. Όλοι οι άλλοι που βάσει συντονισμένου προγράμματος και δημοσιευμάτων αριστερών κατευθύνσεων προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις εις βάρος της Ομοσπονδίας μας. Ευελπιστούμε η νυν πολιτική γεσία του Άμυνας να βάλει ένα τέλος στις δημοσιογραφικές μαγκιές πετώντας έξω από το Πεντάγωνο τους διχαστές κι εβιαστές των στρατιωτικών".

Φυσικά το θέμα πρέπει να απασχολήσει την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ που οφείλει να πάρει θέση για τις αναπόδεικτες αιτιάσεις αλλά και τις παράλογες απαιτήσεις του γαλάζιου συνδικαλιστή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις