Την είδηση, μάλιστα, ότι δεν έχει μεταπτυχιακό από το Columbia, επιβεβαίωσε ο ίδιος, τονίζοντας, με ανακοίνωσή του, ότι οικονομικοί λόγοι συνετέλεσαν στο να μην ολοκληρώσει τις σπουδές του, τις οποίες παρακολούθησε. Τώρα εμφανίζεται να μην έχει, σύμφωνα με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε πτυχίο.

Πιο συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Για να συνοψίσουμε: Δεν υπάρχει το μεταπτυχιακό του κ. Διαματάρη. Δεν υπάρχει, ως φαίνεται, ούτε πτυχίο του κ. Διαματάρη, αφού φρόντισε να το αφαιρέσει και αυτό από το βιογραφικό του. Αυτό που σίγουρα υπάρχει, τελικά, είναι ο σύμβουλός του, που διώκεται κακουργηματικά για τη θητεία του στην ΕΑΒ και τη ζημία εκατοντάδων εκατ. ευρώ του Δημοσίου. Όπως και το απύθμενο θράσος του κ. Μητσοτάκη, που συνεχίζει να τον καλύπτει και δεν τον στέλνει σπίτι του».Λίγο νωρίτερα και ο Νίκος Παππάς σημείωνε: «Πριν παραιτηθεί, ας μας δείξει το απολυτήριου Λυκείου τουλάχιστον»…


Τι συμβαίνει με το πρώτο πτυχίο του Αντώνη Διαματάρη

Σύμφωνα με το tvxs.gr, παρουσιάζονται δύο βιογραφικά του Αντώνη Διαματάρη. Συγκεκριμένα, στο παλιό βιογραφικό του υφυπουργού Εξωτερικών, αναφέρεται ότι σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο Queens College της Νέας Υόρκης και Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης.

Στο νέο βιογραφικό που άλλαξε μετά την αποκάλυψη ότι MBA «δεν υπάρχει», δεν αναφέρεται ούτε το πρώτο πτυχίο. Συγκεκριμένα το βιογραφικό αναφέρει απλώς ότι ο Αντώνης Διαματάρης παρακολούθησε μαθήματα στο Columbia University.

Στο πρώτο βιογραφικό αναφέρεται ότι ο Αντώνης Η. Διαματάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη νήσο Λήμνο όπου και τελείωσε το Λύκειο. Στο νέο βιογραφικό αναφέρεται ότι ο Αντώνης Διαματάρης γεννήθηκε το 1959 στη Λήμνο και μετανάστευσε το 1968 στη Νέα Υόρκη. Εδώ ή έχει γίνει κάποιο λάθος μετά τη σπουδή να αλλάξει γρήγορα βιογραφικό ή ο Αντώνης Διαματάρης πρόλαβε να τελειώσει το Λύκειο στη Λήμνο σε ηλικία μόλις… εννέα ετών.

Δείτε το παλιό βιογραφικό του Αντώνη Διαματάρη

Το νέο βιογραφικό του Αντώνη Διαματάρη

Πάντως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, τόνισε ότι το θέμα για την κυβέρνηση έχει κλείσει.


Διαβάστε σχετικά:

–Αντώνης Διαματάρης: Ομογενειακά ΜΜΕ αμφισβητούν ότι είναι απόφοιτος του Columbia

–Αντώνης Διαματάρης: Ο υφυπουργός δίνει απάντηση για το πτυχίο του

–Αντώνης Διαματάρης: Κι όμως ο υφυπουργός δήλωνε ότι τελείωσε το Columbia

–Τσίπρας για πτυχίο Διαματάρη: Το πρόβλημα είναι ο κ. Μητσοτάκης, ως αρχιτέκτονας της fake αριστείας

–ΣΥΡΙΖΑ: Άριστος στην εξαπάτηση ο Μητσοτάκης – Η αποπομπή Διαματάρη είναι πλέον μονόδρομος


Μετακλητός στο γραφείο Διαματάρη υπόδικος για απάτες εκατομμυρίων σε βάρος του Δημοσίου

Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, αποκάλυψε ότι ο σύμβουλος του Αντώνη Διαματάρη διώκεται κακουργηματικά για τη θητεία του στην ΕΑΒ και τη ζημία εκατοντάδων ευρώ του Δημοσίου.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης, προσέλαβε στο γραφείο του ως μετακλητό υπάλληλο τον Τάσο Φιλιππάκο, ο οποίος είναι πρώην διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), μέχρι που προέκυψαν οι βαρύτατες κατηγορίες σε βάρος όλων των μελών των διοικήσεων της ΕΑΒ, με τον ίδιο να φεύγει για τις ΗΠΑ.

Την υπόθεση του Τ. Φιλιππάκου σχολίασε και ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής την Τετάρτη, με σαφώς ειρωνική διάθεση, λέγοντας πως ο υφυπουργός Διαματάρης μπορεί να μην έχει μάστερ ή πτυχίο, αλλά έχει σύμβουλο με κακουργηματική δίωξη για απιστία και απάτη στην ΕΑΒ.

Τόνισε πως η ΝΔ έχει γεμίσει το Δημόσιο με στρατό fake αριστείας. «Αδέρφια, ξαδέρφια, φίλοι, δικοί τους δημοσιογράφοι, αποτυχόντες πολιτευτές, μέλη της ΝΔ, της ΔΑΚΕ, της ΟΝΝΕΔ αποτελούν τον κομματικό στρατό της fake αριστείας που διοικεί αυτή τη στιγμή το κράτος. Ο κ. Διαματάρης μπορεί να μην έχει ούτε μάστερ, ούτε πτυχίο αλλά έχει σύμβουλο με κακουργηματική δίωξη για απιστία και απάτη στην ΕΑΒ».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις