Επέτειος Γρηγορόπουλου: Μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο της Πάτρας- 20 προσαγωγές [video]

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο της Πάτρας- 20 προσαγωγές [video]

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Επεισόδια στο κέντρο της Πάτρας, όπου διεξάγεται πορεία στη μνήμη του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. 20 προσαγωγές από την αστυνομία.

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Σε περίπου 20 προσαγωγές ατόμων έχει προχωρήσει η αστυνομία στην Πάτρα, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, κατά την διάρκεια της πορείας, με αφορμή την 11η επέτειο από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Όλοι οι προσαχθέντες έχουν οδηγηθεί στην Ασφάλεια Πατρών, ενώ αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται έξω από το κτίριο του πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου, καθώς και σε άλλα σημεία του κέντρου της πόλης.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Πάτρας.

Ειδικότερα, άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και βρίσκονταν στο τέλος της πορείας, πέταξαν βόμβες μολότοφ και φωτοβολίδες εναντίον των αστυνομικών των ΜΑΤ που τους ακολουθούσαν. Προκλήθηκε φωτιά σε μπαλκόνι.

Οι αστυνομικές δυνάμεις «απάντησαν» με χρήση χημικών και στην συνέχεια καταδίωξαν τους κουκουλοφόρους στην οδό Κορίνθου. Η κατάσταση είναι αποπνικτική στο κέντρο της πόλης από τις μολότοφ και τα δακρυγόνα με τα οποία απάντησαν οι Αστυνομικοί.

Διμοιρίες των ΜΑΤ και ομάδες της ΟΠΚΕ και της ΔΙ.ΑΣ. τέθηκαν σε ετοιμότητα στο κέντρο της Πάτρας.


Δείτε το σχετικό βίντεο: