Επέτειος Γρηγορόπουλου: Συλλήψεις και προσαγωγές σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Συλλήψεις και προσαγωγές σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Πενήντα άτομα προσήχθησαν συνολικά από την Αστυνομία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στα Εξάρχεια, μετά την πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Από τους προσαχθέντες, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 10. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε.

Συλλήψεις και προσαγωγές έγιναν επίσης στην Πάτρα και στην Θεσσαλονίκη.

Στην Πάτρα έγιναν 19 προσαγωγές, εκ των οποίων έγιναν συλλήψεις μέχρι στιγμής επτά και τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί· στη Θεσσαλονίκη προσήχθησαν οκτώ άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν δύο.

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο της Πάτρας- 20 προσαγωγές [video]

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ επισημαίνεται ότι οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και πορείες στη μνήμη του Α. Γρηγορόπουλου, σε διάφορες πόλεις της χώρας, εξελίχθηκαν «χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα».

«Από τις αστυνομικές δυνάμεις αντιμετωπίστηκαν άμεσα ομάδες ατόμων, που επιχείρησαν να προβούν σε έκνομες ενέργειες και επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών με ρίψη μολότοφ και άλλων αντικειμένων», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε σχετικά:

- Επέτειος Γρηγορόπουλου: Επεισόδια με μολότοφ στα Εξάρχεια- 30 προσαγωγές & συλλήψεις- Μεγάλη η πορεία για τον Γρηγορόπουλο [video] [pics]

- Επέτειος Γρηγορόπουλου: Αν ήξερα τι θα κάνει ο Κορκονέας, θα τον σταματούσα, λέει ο Βασίλης Σαραλιώτης [video]

- Επέτειος Γρηγορόπουλου: "Τα επεισόδια προσβάλλουν τη μνήμη του Αλέξανδρου", λέει η μητέρα του [video]

- Επέτειος Γρηγορόπουλου: Η σφαίρα που τάραξε τη χώρα- Το χρονικό των γεγονότων μέσω του ρεπορτάζ εκείνης της νύχτας