Τραγωδία στους Αγίους Θεόδωρους: Τι λέει ο γιος της 77χρονης – Τη διέλυσαν, πέρασαν από πάνω της με το αυτοκίνητο

Τραγωδία στους Αγίους Θεόδωρους: Τι λέει ο γιος της 77χρονης – Τη διέλυσαν, πέρασαν από πάνω της με το αυτοκίνητο

Τραγωδία στους Αγίους Θεόδωρους: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έχει ξεκινήσει από το Σάββατο για τον εντοπισμό των δύο ληστών που παρέσυραν και σκότωσαν με το αυτοκίνητό τους 77χρονη στους Αγίους Θεοδώρους.

Τραγωδία στους Αγίους Θεόδωρους: Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησε εφόδους σε καταυλισμούς Ρομά της Κορινθίας και στα Μέγαρα, ενώ οι έρευνές τους έχουν φτάσει μέχρι και την Φθιώτιδα, όπου υπάρχουν καταυλισμοί προκειμένου να εντοπίσει τους δύο νεαρούς Ρομά που ευθύνονται για τον φρικτό θάνατο της γυναίκας.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας περιέγραψε στην αστυνομία τα όσα βίωσε, καθώς η 77χρονη σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του. Ο ίδιος περιέγραψε πως το ασημί αυτοκίνητο, όπου επέβαιναν οι δράστες, τους ακολούθησε από το κέντρο των Αγίων Θεοδώρων όπου είχαν κατέβει για ψώνια.

Όταν το ζευγάρι κατέβηκε από το αυτοκίνητο, ένας από τους δύο δράστες φώναξε τη γυναίκα προφασιζόμενος ότι θέλει να της πει κάτι, την άρπαξε από την αλυσίδα που είχε στο λαιμό της και την έριξε κάτω.

Αμέσως ανέπτυξαν ταχύτητα, αλλά ο δρόμος ήταν αδιέξοδο με αποτέλεσμα ο οδηγός να κάνει αναστροφή και χωρίς δισταγμό να πατήσει πάνω από την 77χρονη που κείτονταν αναίσθητη, αλλά ζωντανή στο δρόμο.

Μιλώντας στον Alpha o γιος της 77χρονης γυναίκας περιέγραψε τι συνέβη το πρωί του Σαββάτου.

«Ήρθανε στην πόρτα μας μπροστά. Ήταν δύο άτομα, σταματήσανε με ένα αυτοκίνητο, ένα ασημί Hyundai και φωνάξανε «κυρία, κυρία». Βγήκε η μάνα μου έξω, εγώ ήμουν μέσα με πατερίτσες και εκείνη τη στιγμή πήγανε να τη βουτήξουνε από τον λαιμό για να της πάρουν την αλυσίδα της».

Ακολούθησε πάλη μεταξύ τους, ενώ η γυναίκα άρχισε να καλεί τον γιο και τον σύζυγό της.

«Μου φωνάζει “Γιώργο!”, τρέχω στην πόρτα με τις πατερίτσες μαζί με τον πατέρα μου και μέχρι να φτάσουμε στα μισά της διαδρομής είχε φύγει η μάνα μου. Πρέπει να είχε πάει μπροστά στο αμάξι για να τους σταματήσει. Βάλανε μπροστά, την πατήσανε, τη χτυπήσανε μία, την πέταξαν δύο τρία μέτρα πιο κάτω και μετά έβαλαν ξανά μπροστά, περάσαν από πάνω της με το αμάξι και τη διέλυσαν».

Ο γιος της 77χρονης είπε  πως «πήγαν να κόψουν την αλυσίδα από τον λαιμό της. Εγώ την είδα τη μάνα μου νεκρή στο πάτωμα με κομμένη την αλυσίδα στον λαιμό. Δεν της την είχαν πάρει».