Αλβανός δραπέτης: Απόδραση στα ΚΤΕΛ Κηφισού – Έκοψε το «βραχιολάκι» και εξαφανίστηκε [pic]

Αλβανός δραπέτης: Απόδραση στα ΚΤΕΛ Κηφισού – Έκοψε το «βραχιολάκι» και εξαφανίστηκε [pic]

Αλβανός δραπέτης: Ο κακοποιός που θεωρείται επικίνδυνος καθώς φέρεται να εμπλέκεται και σε υπόθεση ανθρωποκτονίας ενώ οι αρχές τον είχαν αφήσει ελεύθερο με την υποχρέωση να φέρει το ηλεκτρονικό σύστημα επιτήρησης.

Αλβανός δραπέτης: Επί ποδός έχει τεθεί η ΕΛ.ΑΣ. καθώς Αλβανός που εμπλέκεται σε υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών ΙΧ, αλλά και σε υπόθεση ανθρωποκτονίας, έκοψε στα ΚΤΕΛ Κηφισού το ηλεκτρονικό «βραχιολάκι», πήρε το ΚΤΕΛ και κατευθύνεται στην Αλβανία. Αμέσως μόλις διαπιστώθηκε ότι ο Αλβανός έκοψε το σύστημα παρακολούθησης, σήμανε συναγερμός και ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υποδιευθύνσεις και οι συνοριακοί σταθμοί προκειμένου να μπλοκαριστεί πριν καταφέρει και εξαφανιστεί στην Αλβανία.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Ο καταζητούμενος βρισκόταν σε εκπαιδευτική άδεια. Από τις δικαστικές αρχές για να παρακολουθήσει τα μαθήματά του, είχε τεθεί ο όρος να φέρει βραχιολάκι, ηλεκτρονικό δηλαδή σύστημα επιτήρησης των κινήσεών του, το οποίο επιτρέπει ανά πάσα στιγμή να γνωρίζει η εταιρία που αναφέρει στην Αστυνομία που βρίσκεται ο υπόδικος.

Αυτός είναι ο δραπέτης που αναζητούν οι Αρχές: