Χιόνια στα Τρίκαλα: Πυκνό χιόνι στο Περτούλι

Χιόνια στα Τρίκαλα: Πυκνό χιόνι στο Περτούλι

Χιόνια στα Τρίκαλα: Η Διδώ έφερε χιόνια στα Τρίκαλα, καθώς τα ορεινά ντύθηκαν στα λευκά, ενώ οι έντονες βροχοπτώσεις προκάλεσαν πτώσεις βράχων.

Χιόνια στα Τρίκαλα: Σημειώνεται πως το χιόνι έφτασε τους 15 πόντους σε υψόμετρο πάνω από 900 μέτρα, ενώ οι έντονες βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει καταπτώσεις βράχων σε αρκετά σημεία του ορεινού όγκου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη. Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το trikalavoice.gr από αργά το απόγευμα της Τρίτης εκδηλώθηκε σφοδρή χιονόπτωση από το Περτούλι και πάνω. Όλη τη νύχτα επιχειρούσαν μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων, με τον ίδιο τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη να έχει τον συντονισμό.

Όλοι οι δρόμοι παραμένουν ανοιχτοί και καθαροί, ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή λόγω ολισθηρότητας του δρόμου. Την Τετάρτη τα φαινόμενα θα είναι ηπιότερα και ο καιρός θα παρουσιάσει σχετική βελτίωση. Ο κ. Μιχαλάκης ανέφερε επίσης ότι έχει ανέβει σε επικίνδυνο σημείο η στάθμη υδάτων ορισμένων ποταμών - εκτός του Πηνειού- θέτοντας σε επιφυλακή τον μηχανισμό της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων. Η κυκλοφορία στους δρόμους, τόσο του επαρχιακού όσο και του εθνικού δικτύου διεξάγεται χωρίς προβλήματα, ενώ στην προσπάθεια συνδράμουν 12 μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων.