Κακοκαιρία Διδώ: Νέο ισχυρότερο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τη χώρα από την Παρασκευή, ωστόσο, η «Διδώ» δεν έχει φύγει από τη χώρα μας κι αναμένεται να χτυπήσει ακόμα πιο δυνατά τη νότια Ελλάδα. Δυνατές μπόρες πλήττουν αυτή την ώρα τη Θεσσαλία και το Αιγαίο, ενώ στα νότια σχήματα του Ιονίου νέα κακοκαιρία πλησιάζει. Το κύμα των καταιγίδων που περιμένουμε να σαρώσει τις επόμενες ώρες τη χώρα θα «χτυπήσει» τη Νότια Πελοπόννησο, την Αττική, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Στην Αττική αναμένονται δυνατές βροχές από τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης έως αργά τη νύχτα, όμως τα φαινόμενα θα υποχωρούν όσο νυχτώνει.

Την Πέμπτη θα κοπάσει η κακοκαιρία για λίγο, ενώ από την Παρασκευή έρχεται νέο, ακόμα πιο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας, με έντονα φαινόμενα.

Χιονοπτώσεις, τοπικά πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται οι αθροιστικές ποσότητες υετού (βροχές / καταιγίδες / χιονοπτώσεις) της "Διδούς", έως τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 11/12.


Πρόγνωση καιρού από το OPEN TV:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις