Φωταγώγηση βουλής με την Αθήνα να μπαίνειστο κλίμα των Χριστουγέννων και επίσημα πλέον απότο βράδυ της Τρίτηςμε τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ύψους 17 μέτρων, στην πλατεία Συντάγματος. Αρκετοί Αθηναίοι βρέθηκαν στο Σύνταγμαπαρά τη συνεχόμενη βροχή για να παρακολουθήσουν την φωταγώγηση του δέντρου με αποκορύφωμα τοεντυπωσιακό 3D projection mapping στην πρόσοψη του κτιρίου της Βουλής, που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Τα εντυπωσιακά χρώματα και οι έντονεςεναλλαγές έδωσαν ζωή στο ιστορικό κτίριο της Βουλής που αποτέλεσε την «οθόνη» για τα χριστουγεννιάτικα σκηνικά.

Ένας Άγιος Βασίλης κατέβηκεμοιράζοντας δώρα, στη συνέχειατο κτίριο μετατράπηκε σε καρουζέλ, που έδωσε τη θέση του σε ένα τρένο με ατμομηχανή, για να ντυθεί μετά το κτίριο μετουβλάκια lego.


Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του δήμου Αθηναίων και όλους τους δωρητές που συνεισέφεραν εφέτος στον εορταστικό στολισμό, αναφέροντας ότι ηΑθήνα φέτος είναι πιο φωτεινή και πιο λαμπερή παρά ποτέ, με δρόμους καιπλατείες που φωτίζονται για πρώτη φορά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις