Κακοκαιρία Διδώ: Σαρωτικό πέρασμα από τη Λάρισα [vid & pics]

Κακοκαιρία Διδώ: Σαρωτικό πέρασμα από τη Λάρισα [vid & pics]

Κακοκαιρία Διδώ: Δοκιμασία για τους ανθρώπους σε περιοχές της Λάρισας από το πέρασμα της κακοκαιρίας Διδώ. Έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες.

Κακοκαιρία Διδώ: Στο έλεος του κύματος κακοκαιρίας έντονη βροχόπτωση από το βράδυ της Τρίτης η ευρύτερη περιοχή του νομού Λάρισας, όπου καταγράφονται σοβαρά προβλήματα, κυρίως, στις παραθαλάσσιες περιοχές. Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Αγιάς, Αντώνης Γκουντάρας, στα παράλια του δήμου έχουν φουσκώσει επικίνδυνα τα ρέματα και κάνουν την εμφάνισή τους πλημμυρικά φαινόμενα. Σε διάφορες περιοχές του νομού εντοπίζονται προβλήματα σε ορισμένους δρόμους, από φερτά υλικά, ενώ μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιχειρούν όπου χρειάζεται για την απομάκρυνση τους.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από την πτώση τμήματος της κεντρικής σκηνής στο “Πάρκο των Ευχών”, στη Λάρισα. Παράλληλα, ισχυρές βροχές έπληξαν τα παράλια του Δήμου Αγιάς, όπου υπερχείλισαν ρέματα και διακόπηκε η κυκλοφορία σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου. Στην πόλη της Λάρισας δεν σημειώνονται σοβαρά προβλήματα από τη βροχόπτωση.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Βίντεο και φωτογραφίες από: larissanet.gr