Θάνατος ηθοποιού: Νεκρός στο αυτοκίνητό του ο Στράτος Βαλσαμίδης - Τον αναζητούσε η Νικολούλη [vid]

Θάνατος ηθοποιού: Νεκρός στο αυτοκίνητό του ο Στράτος Βαλσαμίδης - Τον αναζητούσε η Νικολούλη [vid]

Θάνατος ηθοποιού: Θρίλερ με την εξαφάνιση του νεαρού ηθοποιού τον οποίο αναζητούσε και η Αγγελική Νικολούλη. Εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του.

Θάνατος ηθοποιού: Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 34χρονου ηθοποιού Στράτος Βαλσαμίδης, τον οποίο αναζητούσε η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ». Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Πέμπτης μέσα στο αυτοκίνητο του στο Παλαιό Ψυχικό. Από την περασμένη Παρασκευή είχαν χαθεί τα ίχνη του. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Κάτοικοι της περιοχής τονίζουν πως αν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο νεκρός για μέρες θα το είχαν αντιληφθεί. Το κινητό του έδωσε το τελευταίο του στίγμα το περασμένο Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας και έκτοτε χάθηκε κάθε του ίχνος. Τα αίτια του θανάτου του είναι απροσδιόριστα. Ο ιατροδικαστής εξετάζει κάθε ενδεχόμενο.Για την εξαφάνιση του 34χρονου ηθοποιού, μάλιστα, είχε εκδοθεί silver alert, καθώς είχε κριθεί ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο.


Την υπόθεση της εξαφάνισης του Στράτου Βαλσαμίδη ερευνούσε η εκπομπή Φως στο Τούνελ, της Αγγελικής Νικολούλη έπειτα από έκκληση της οικογένειας του άτυχου νεαρού.