Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους: Έτσι έγινε η στυγνή δολοφονία της 73χρονης - Χειροπέδες στους δράστες

Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους: Έτσι έγινε η στυγνή δολοφονία της 73χρονης - Χειροπέδες στους δράστες

Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία στο φως σχετικά με το άγριο έγκλημα της δολοφονίας της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους.

Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους: Οι δύο δράστες, που παραδόθηκαν και ομολόγησαν την πράξη, τους βρίσκονταν στη λαϊκή αγορά και παρατήρησαν τη χρυσή αλυσίδα στο λαιμό της 73χρονης και την ακολούθησαν για να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία να της την αφαιρέσουν. Οι δράστες – δύο Ρομά 26 και 28 ετών- την ακολούθησαν με το αυτοκίνητό τους και στάθμευσαν έξω από το σπίτι της. Ο 26χρονος συνοδηγός φώναξε από τον δρόμο την 73χρονη. Εκείνη εξήλθε της οικίας και αίφνης άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια.

Ο σύζυγος και ο γιος της βγήκαν από το σπίτι και είδαν στο δρόμο σταματημένο ένα αυτοκίνητο, όπου μέσα του βρισκόταν ο οδηγός, ενώ ο δεύτερος άνδρας βρισκόταν έξω και διαπληκτιζόταν με το θύμα. Στη θέα των δύο ανδρών, ο 26χρονος, αφού επιχείρησε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει την αλυσίδα με τον σταυρό από το λαιμό του θύματος, μπήκε στο αυτοκίνητο και μαζί με τον οδηγό, πραγματοποίησαν κίνηση προς τα εμπρός. Τη στιγμή εκείνη, η άτυχη γυναίκα βρισκόταν μπροστά από το αυτοκίνητο των δραστών, το οποίο χωρίς να ανακόψει την πορεία του, την παρέσυρε περνώντας πάνω από το σώμα της, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Οι δράστες διέφυγαν με μεγάλη ταχύτητα...

Όπως προέκυψε, ο 28χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστείες, παράβαση του νόμου «περί όπλων» και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ ο 26χρονος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ληστείες. Η δικογραφία που σχηματίστηκε, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες παραδόθηκαν στην αστυνομία στα Μέγαρα μετά από διαπραγματεύσεις τριών ημερών και ομολόγησαν την πράξη τους.