Καυγάς Χατζηνικολάου με Αλαφούζο: Το Twitter... αναζητεί εισαγγελέα

Καυγάς Χατζηνικολάου με Αλαφούζο: Το Twitter... αναζητεί εισαγγελέα

"Φωτιές" άναψε στο Twitter η αντιπαράθεση μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και του Γιάννη Αλαφούζου, με φόντο την υπόθεση Novartis, που ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τον τρόπο που σχετίζονται ΜΜΕ και κεντρική εξουσία.

Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα της Καθημερινής για τη Novartis, που ανέφερε πως στην κατάθεσή του ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρώην επόπτης της εισαγγελίας διαφθοράς, Γιάννης Αγγελής, ενέπλεξε τον εκδότη και δημοσιογράφο, λέγοντας πως αποτελούσε μεσάζοντα μεταξύ του στελέχους της Novartis, Κωνσταντίνου Φρουζή και υπουργών.

"Έχω απαντήσει από τότε και ο πλέον ηλίθιος καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να είσαι με τον Φρουζή και την ίδια ώρα να βάζεις πρωτοσέλιδα εναντίον του. Η Real News είχε αναδείξει το σκάνδαλο Novartis. Ο Φρουζής παραδέχτηκε πως με έχει δει μία φορά στα γραφεία της Real Group. Μόνο αμνήμονες λασπολόγοι δεν το θυμούνται" ανέφερε ο κ. Χατζηνικολάου.

"Εμείς πήραμε ψίχουλα, μόνο 30 χιλιάδες ευρώ ολόκληρο το χρόνο, σε ένα έτος με τζίρο 35 εκατομμύρια. Αντιθέτως έπαιζαν τα σποτάκια της Novartis κατά ριπάς στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε" πρόσθεσε.

Η απάντηση του προέδρου του ομίλου ΣΚΑΪ, ανέφερε:

"Απάντηση στην ΥΣΤΕΡΙΑ 
Έχω κάνει σωστά και λάθη. Όμως :
1. Δεν έχω εκβιάσει τραπεζίτες για να με υπερδανείσουν 
2. Δεν έχω ζητιανέψει σε επιχειρηματίες για να ζω πολυτελώς 
3. Δεν έχω γλύψει Κυβερνήσεις  για να μου χαρίζουν τα χρέη μου προς Δημόσιο. 

Τα υπόλοιπα στην Δικαιοσύνη".