Φόνος στους Αγίους Θεοδώρους: Στον εισαγγελέα οι δύο δράστες, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας [vid & pics]

Φόνος στους Αγίους Θεοδώρους: Στον εισαγγελέα οι δύο δράστες, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας [vid & pics]

Φόνος στους Αγίους Θεοδώρους: Στον εισαγγελέα Κορίνθου υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, οδηγήθηκαν οι δύο δράστες, που ομολόγησαν το έγκλημά τους και ζήτησαν συγγνώμη "από την οικογένεια" και "από όλους τους Έλληνες", σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από την κατάθεσή τους.

Φόνος στους Αγίους Θεοδώρους: Ρεπόρτερ που βρέθηκαν επί τόπου ρώτησαν τους κατηγορούμενους αν μετάνιωσαν και εκείνοι απάντησαν καταφατικά, ενώ ένα άτομο που βρέθηκε εκεί άρχισε να τους προπηλακίζει. Σύμφωνα με όσα είπε ο υποστράτηγος Πέτρος Τζαφέρης, στην παρουσίαση της υπόθεσης από την Αστυνομία, είπαν ότι δεν κατάλαβαν πως πέρασαν με το αυτοκίνητο πάνω από την πεσμένη γυναίκα, η οποία τους κυνήγησε για να πάρει πίσω την αλυσίδα που της είχαν κλέψει.

Και οι δύο λένε ότι αντέδρασαν με αυτό τον τρόπο γιατί τρομοκρατήθηκαν από την αντίδραση της γυναίκας, η οποία άρπαξε από την μπλούζα τον 26χρονο που προσπάθησε να αφαιρέσει την αλυσίδα από το λαιμό της και ταυτόχρονα άρχισε να φωνάζει τον άνδρα της και το γιό της, που βρίσκονταν στο σπίτι. Σημειώνεται πως οι δράστες κρύβονταν σε διάφορες περιοχές και κυρίως στον Πειραιά, αλλά οι αξιωματικοί της Ασφάλειας κατάφεραν τις τελευταίες τρεις μέρες να έλθουν σε επαφή μαζί τους, μέσω τρίτου προσώπου, το οποίο φρόντισε και για δικηγόρο και μετά από διαπραγματεύσεις πείστηκαν να παραδοθούν.

Διαβάστε: Πώς έγινε ο φόνος στους Αγίους Θεοδώρους

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από Korinthos TV και ΑΜΠΕ