Θεσσαλονίκη Λαδάδικα: Αναστάτωση προκλήθηκε όταν μια ομάδα περίπου 30 ατόμων, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους, λίγο μετά τη 1 τη νύχτα, άνοιξαν πυρ στον αέρα και αφού επιβιβάστηκαν στα οχήματα τους, τα οποία ήταν παρκαρισμένα στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου και Σαλαμίνος, απομακρύνθηκαν χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Στο σημείο έσπευσε αστυνομική δύναμηπου απέκλεισετοχώροενώ οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.

«Στάθηκαν στη μέση της πλατείας. Άλλοι φώναζαν και άλλοι κουνούσαν τα ρόπαλα που κρατούσαν. Όλοι φορούσαν κουκούλες και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Ξαφνικά άρχισαν να τρέχουν προς την οδό Παγγαίου. Τότε ακούστηκαν οι πυροβολισμοί» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο thestival.gr. Τα άτομα που είχαν τα πιστόλια πυροβόλησαν περίπου τριάντα φορές στον αέρα. Δεν στράφηκαν εναντίον κάποιου. Μέσω της λεωφόρου Νίκης επέστρεψαν στην οδό Σαλαμίνος. Επιβιβάστηκαν στα οχήματά τους και τράπηκαν σε φυγή.


Η Αστυνομία εκτιμά ότι πίσω από το πρωτοφανές περιστατικό των τριάντα πυροβολισμών βρίσκονται ομάδες νονών της νύχτας που συγκρούονται για τη μοιρασιά της πιάτσας. Η προστασία των χώρων διασκέδασης αποφέρει σημαντικά κέρδη. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εικάζουν ότι οι κουκουλοφόροι με την ενέργειά τους ήθελαν να στείλουν μήνυμα ελέγχου της περιοχής των Λαδάδικων προς τους ανταγωνιστές τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις