Μάγδα Φύσσα: Η αντίδραση της μητέρας του Παύλου Φύσσα ήταν έντονη.«Δεν είδαν τίποτα όλο αυτό το διάστημα; Αθωώνουν τους εγκληματίες. Πόσο να αντέξουμε;», δήλωσε χαρακτηριστικά.Η κ. Φύσσα παρακολουθούσε την εισαγγελέα εμφανώς φορτισμένη και ζήτησε να κάνει μία ερώτηση στην εισαγγελέα: «Απαντήστε μου σήμερα. Ο Παύλος είναι 75 μήνες νεκρός. Σήμερα, τον ξαναμαχαιρώσατε. Η πληγή του αιμορραγεί».

Μετά την ολοκλήρωση της πρότασης της εισαγγελέωςφίλοι του αδικοχαμένου Παύλου, αλλά και η μητέρα του, αποχώρησαν από την αίθουσα δυσαρεστημένοι.

Η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε μόνο την ενοχή του Γ. Ρουπακιά, ενώ μεταξύ άλλων στην αγόρευσή της είπε πως δεν διέκρινε «καμία εντολή, κανένα σχεδιασμό». Ζήτησε, δε, την απαλλαγή των άλλων 17 συγκατηγορούμενων, μεταξύ αυτών και του Νίκου Μιχαλολιάκου. "Αν πράγματι ήταν προσχεδιασμένη η δολοφονία Φύσσα γιατί τη διέπραξαν σε κεντρικό σημείο και όχι κάποια άλλο βράδυ σε άλλο απόμερο σημείο ώστε το έγκλημα να μη γίνει ορατό", διερωτήθηκε.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας επισήμανε πως «το μόνο βέβαιο παρά τις αντιφατικές και αντικρουόμενες καταθέσεις είναι η ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά»,επισημαίνοντας «η δολοφονία του Παύλου Φύσσα δεν ήταν σχεδιασμένη από τον Γιώργο Ρουπακιά». Κατά την άποψη της εισαγγελέως, όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, «ο Γιώργος Ρουπακιάς αποφάσισε και εκτέλεσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα». Όπως ανέφερε η εισαγγελέας σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις ο Γιώργος Ρουπακιάς εκείνο το βράδυ ήταν ήρεμος, νηφάλιος και ψύχραιμος και κάπνιζε.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ενοχή μόνο του Ρουπακιά για τη δολοφονία Φύσσα, ζητά η εισαγγελέας – Απαλλάσσει Μιχαλολιάκο κι άλλους 17 κατηγορούμενους [pics]

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις