Κουκάκι: Για τις 15 Μαΐου 2020 αναβλήθηκαν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο οι δίκες των 9 συλληφθέντων κατά την επιχείρηση της Αστυνομίας στο Κουκάκι. Οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων ζήτησαν αναβολή καθώς όπως είπαν δεν έχουν λάβει γνώση ολόκληρης της δικογραφίας. Στο Δικαστήριο ήταν παρόντες και οι κατηγορούμενοι Δημήτρης Ινδαρές και οι 2 γιοι του που συνελήφθησαν στο σπίτι τους.

Όπως δήλωσε ο συνήγορος τους, ο σκηνοθέτης εξετάστηκε από ιατροδικαστή. Απούσα από το δικαστήριο ήταν η κοπέλα που έχει καταγγείλει ότι χτυπήθηκε από πλαστική σφαίρα. Σύμφωνα με το συνήγορο της, είναι ασθενής λόγω του τραυματισμού της.

Στο μεταξύ, προϊστάμενος της Εισαγγελίας της Αθήνας διέταξε τη διεξαγωγή κατεπείγουσας έρευνας με αφορμή τις καταγγελίες για την αστυνομική βία ενώ ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος ζήτησε την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από πρόεδρος της Επιτροπής για την «τακτική παρακολούθηση της διαδικασίας υλοποίησης παρατηρήσεων και πορισμάτων του Συνηγόρου του Πολίτη που αφορούν στη διοικητική διερεύνηση πειθαρχικών παραπτωμάτων της αστυνομίας».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις