Μαρούσι ΤΩΡΑ συμπλοκές: Οι αντιεξουσιαστές μετά τη διαμαρτυρία έξω από την έπαυλη απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις προς την αγορά του Αμαρουσίου και τον σταθμό του ΗΣΑΠ. Αυτήν την ώρα στην αγορά βρίσκονται σε εξέλιξη επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομίας με πέτρες και χημικά.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί εκατό περίπου άτομα προσπάθησαν το πρωί να ανακαταλάβουν την έπαυλη Κουβέλου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Διονύσου και Σόλωνος. στο Μαρούσι. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ΟΠΚΕ και ΥΑΤ έφτασαν στο σημείο και απέτρεψαν την ανακατάληψη. Τα άτομα, που κρατούσαν πανό, φώναξαν συνθήματα και αποχώρησαν.

Στη συνέχεια πλήθος πολιτών έφτασε για να εκφράσει την αλληλεγγύη του με δύο συγκεντρώσεις, η μία στη συμβολή των οδών Διονύσου και Θησέως και η άλλη ακόμα πιο κοντά στο κτίριο. Στο σημείο έφτασαν κυρίως κυρίως μέλη συλλογικοτήτων που συμμετείχαν στην κατάληψη. Παράλληλα γίνεται ενημέρωση του κόσμου με αφίσες, τρικάκια και ανακοινώσεις. «Δεν είμαστε από άλλη εποχή έχουμε ένα κόσμο να επανακαταλάβουμε» γράφει η προκήρυξη που μοιράζεται από την αναρχική-αντιεξουσιαστική συλλογικότητα «Σε τροχιά Σύγκρουσης».

Διαβάστε: Μαρούσι ΤΩΡΑ συμπλοκές: Πέτρες και χημικά μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομίας στην αγορά του Αμαρουσίου

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις