ΣΥΡΙΖΑ – διεύρυνση: «Απίθανες επιθέσεις» απο συστημικά Μέσα Ενημέρωσης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ διαβλέπει το επόμενο διάστημα ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος σε συνέντευξη του στην Αυγή αναφέρεται στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς το συνέδριο του την Άνοιξη. Χαρακτηριστικά ο Πάνος Σκουρλέτης σημειώνει πως «οι κυρίαρχες συστημικές δυνάμεις, ό,τι δεν πέτυχαν στις εκλογές, τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, θα επιχειρήσουν να το κάνουν μετά, κυρίως μέσω των ΜΜΕ. Θα γίνουμε μάρτυρες απίθανων επιθέσεων».

Αναφορικά με τον στόχο του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει την ανάγκη ευρείας απεύθυνσης, σημειώνοντας πως «το κάλεσμά μας αφορά τη διάσπαρτη, πολύμορφη, ανένταχτη Αριστερά, τον κόσμο του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, ιδιαίτερα όμως πρέπει να αφορά τις νεότερες γενιές που μας τίμησαν με υψηλά ποσοστά στις τελευταίες εκλογές. Τους νέους και τις νέες που με τους δικούς τους κώδικες αναζητούν μια νέα σχέση με την πολιτική, με περιεχόμενο και δυνατότητα ουσιαστικής συμμετοχής εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις». Τάσσεται υπέρ«μιας Αριστεράς που φιλοδοξεί να αξιοποιήσει τις καλύτερες των παραδόσεων των δυνάμεων καιτων ρευμάτων του αριστερού και ευρύτερου προοδευτικού χώρου».

Τέλος ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει «δεν μπορεί αυτή η συζήτηση να γίνεται με όρους προηγούμενων δεκαετιών ή να εργαλειοποιούνται οι πολιτικές καταγωγές με σκοπό τη διαμόρφωση άχαρων μηχανισμών».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις