Παρέμβαση Γεροβασίλη σε Τασούλα: Με τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, επικοινώνησε Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη για να του ζητήσει να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις στους βουλευτές της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου και Γιάννη Λοβέρδο, προκειμένου να ανακαλέσουν και να ζητήσουν δημόσια συγνώμη για τις απαράδεκτες – για μέλη του Κοινοβουλίου – δηλώσεις τους.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, οι δυο βουλευτές μέσω δημόσιων παρεμβάσεων τους συκοφάντησαν πολίτες που υπέστησαν αστυνομική βία και δικαιολόγησαν έκνομες ενέργειες μιας μειοψηφίας εντός της ΕΛ.ΑΣ, όπως η διαπόμπευση πολιτών. Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνου λόγο περί μίας μειοψηφίας που όπως όλα δείχνουν απολαύει της εμπιστοσύνης της πολιτικής ηγεσίας και του κ. Μητσοτάκη αφού οι ενέργειες αυτές όχι μόνο δεν έχουν καταδικαστεί αλλά μέσω ψεμάτων επιχειρήθηκε να εμφανιστούν ως σύννομες και επιστροφή στην «κανονικότητα» όπως δυστυχώς την αντιλαμβάνεται η ΝΔ.

Νωρίτερα θυμίζουμεο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, είχε ζητήσει από τον κ. Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει με κατηγορηματικό τρόπο τις αποτρόπαιες δηλώσεις των βουλευτών του.

Η εξέλιξη της υπόθεσης έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού αξίζει να αναφερθεί ότι προ ημερών ο Πρόεδρος της Βουλής είχε προβεί σε ανάλογη κίνηση με τηλεφώνημα στην Όλγα Γεροβασίλη. Είχε ζητήσει από την Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑγνα ανασκευάσει ανάρτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νϊνα Κασιμάτη. Αυτό ενώ η Νίνα Κασιμάτη είχε παράσχει ήδη εξηγήσεις για την χρήση στα social media του γνωστού συνθήματος που αφορά τις αστυνομικές δυνάμεις. Κίνηση που δεν έχουν κάνει ουτε ο Μπάμπη Παπαδημητρίου, ούτε ο Γιάννης Λοβέρδος μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις