Μητσοτάκης Μέτσοβο: Η συζήτηση με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ είχε γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η κυρία Γεννηματά είχε ρωτήσει τον πρωθυπουργό αν έχει σκεφτεί κάποιο όνομα για πρόεδρο Δημοκρατίας. Όπως έγινε γνωστό από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναχωρεί την Τετάρτη για το Μέτσοβο, όπου θα περάσει τις μέρες των Χριστουγέννων μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου.

Σήμερα το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός είχε τον εξής διάλογο με τους δημοσιογράφους:

  • Μητσοτάκης: Βουνό είχα πει θα πάω και στο βουνό θα πάω.
  • Δημοσιογράφος: Πρέπει όμως να κατεβείτε από εκεί με την πλάκα με το όνομα.

Ο πρωθυπουργός γέλασε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ως τα τέλη του 2019 θα έχει σίγουρα επιλέξει ποιός θα διαδεχθεί τον Προκόπη Παυλόπουλο στην προεδρία της Δημοκρατίας, ή αν θα παραμείνει ο ίδιος πρόεδρος.

Όπως έγινε γνωστό, από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Κάσο ανήμερα τα Χριστούγεννα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια επίσκεψη με έντονο συμβολισμό, και στη συνέχεια θα αναχωρήσει από την Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης και θα μεταβεί στο Μέτσοβο όπου θα παραμείνει ως την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

Ο πρωθυπουργός κατά την παραμονή του στην Κάσο θα επισκεφθεί το ακριτικό φυλάκιο, θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο του νησιού και θα συνομιλήσει με κατοίκους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις