Σαντορίνη πλοίο: Η μάχη του καπετάνιου του Blue Star Deloς να δέσει στο λιμάνι [vid]

Σαντορίνη πλοίο: Η μάχη του καπετάνιου του Blue Star Deloς να δέσει στο λιμάνι [vid]

Σαντορίνη πλοίο: Μάχη με τα κύματα επί πέντε ολόκληρες ώρες έδωσε το πλοίο Blue Star Delos στον κόλπο της Καλντέρας, στη Σαντορίνη.

Σαντορίνη πλοίο: Σύμφωνα με το cyclades24.gr, το πλοίο δεν μπορούσε να δέσει στο λιμάνι του Αθηνιού, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων. Τα έντονα κύματα παρέσερναν το πλοίο που προσπαθούσε επί πέντε ώρες να δέσει στο λιμάνι. Μάλιστα, το στίγμα του πλοίου καταγράφει την υπεράνθρωπη προσπάθεια που έδωσαν οι ναυτικοί για την εξυπηρέτηση των νησιωτών.

Είναι γνωστό σε όλα τα νησιά του Αιγαίου αλλά και στο Υπουργείο Ναυτιλίας ότι τα λιμάνια, ιδιαίτερα στα μικρά νησιά, δεν έχουν κατασκευαστεί έτσι ώστε να μπορούν να είναι εύκολα προσβάσιμα τους χειμερινούς μήνες. Αυτό συμβαίνει και σε λιμάνι όπως της Σαντορίνης που είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς. Έτσι, από τις 19:30 μέχρι και τις 12 τα μεσάνυχτα περίπου οι επιβάτες που περίμεναν να επιβιβαστούν έβλεπαν το πλοίο να πλησιάζει και να απομακρύνεται ξανά, μέχρι που ο καπετάνιος κατάφερε να το δέσει και να επιβιβάσει 828 επιβάτες, 143 Ι.Χ., 11 δίκυκλα και τρία φορτηγά. Λίγο αργότερα συνέχισε το δρομολόγιό του για Νάξο, Πάρο και Πειραιά.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο: