Μύλος Ξωτικών Τρίκαλα: Το ατύχημαπροκάλεσε τον τραυματισμό τριών παιδιών. Σύμφωνα με το cyclades24.gr, παιχνίδι τρενάκι εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός. Συγκεκριμένα, λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι των τριών παιδιών, συγκρούστηκε με τρενάκι το οποίο βρισκόταν σταματημένο στο κοντά στο τέλος της διαδρομής .

Πιθανότατα οφείλεται σε λάθος χειρισμό του υπευθύνου που ήταν στην αρμοδιότητα του το συγκεκριμένο παιχνίδι. Άμεσα στο σημείο έφτασαν αρκετά άτομα για να απεγκλωβίσουν τα παιδιά. Πολλοί άρχισαν να ουρλιάζουν και να κλαίνε. Μάλιστα ένα παιδί μετά το ατύχημα έπαθε κρίση πανικού.

Δείτε το βίντεο

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν αρχικά στο ιατρείο του Μύλου των Ξωτικών και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο. Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, στο Μύλο των Ξωτικών έφτασε και η αστυνομία, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και γίνονται έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος. Σημειώνεται πως λίγα λεπτά μετά το ατύχημα, το πρόβλημα στο τρενάκι διορθώθηκε και έτσι συνέχισε τις διαδρομές του.