Λευκάδα: Τέσσερις αλλοδαποί βίαζαν και εξέδιδαν 37χρονη

Λευκάδα: Τέσσερις αλλοδαποί βίαζαν και εξέδιδαν 37χρονη

Λευκάδα: Η καταγγελία έγινε από την 37χρονη αλλοδαπή, η οποία ήταν ομοεθνής τους. Ανάμεσα στους συλληφθέντες και δύο γυναίκες.

Λευκάδα: Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων για εμπορίας ανθρώπων, βιασμού και αρπαγής σε βάρος μίας 37χρονης γυναίκας. Συγκεκριμένα, αυτή η σύλληψη έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ). Οι δράστες ήταν τέσσερις συνολικά αλλοδαποί, δύο άνδρες 36 και 38 ετών και δύο γυναίκες 58 και 31 ετών.

Βέβαια, είχε προηγηθεί η καταγγελία της 37χρονης αλλοδαπής, η οποία κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 36χρονος -πέραν όλων των άλλων- την κρατούσε παρά τη θέλησή της στο σπίτι του σε περιοχή της Λευκάδας και με τη συνδρομή του 38χρονου την εξανάγκαζαν να περιέρχεται σε γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής με ομοεθνείς του. Μάλιστα, σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας.