Ναύπλιο: Σάλος με το "πάρτι βλασφημίας" που οργανώθηκε παραμονή Χριστουγέννων

Ναύπλιο: Σάλος με το "πάρτι βλασφημίας" που οργανώθηκε παραμονή Χριστουγέννων

Ναύπλιο: Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί για αυτό το συμβάν από την εκκλησία, αλλά και από πιστούς για το πρωτοφανές πάρτι που διοργάνωσε μπαρ.

Ναύπλιο: Αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια αφίσα που προσκαλούσε τον κόσμο σε πάρτι "βλασφημίας" την παραμονή των Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου, που διοργάνωσε μπαρ. Η αφίσα που επέλεξαν οι διοργανωτές του πάρτι δείχνει τον Χριστό μακιγιαρισμένο με σκουλαρίκια και το κείμενο που συνόδευε την εκδήλωση στα social media έγραφε: "Γιορτάζουμε τα 2019α γενέθλια του ανθρώπου που έφερε στον κόσμο το μήνυμα της αγάπης κ της αλληλεγγύης προς όλους με μια κλασική εορταστική εξεφτελιστική παρτάρα όπως κάθε χρόνο. Μουσικάρες για μας διαλέγει η Μαρωφυλλιά από τα παλιά. Αμαρτωλοί του κόσμου ελάτε"

Για το συγκεκριμένο πάρτι ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασαν έντονα ήταν και ο εφημέριος του Ιερού Ναού Γενεσίου της Θεοτόκου πατήρ Διονύσιος Ταμπάκης, ο οποίος είχε φραστική αντιπαράθεση με τους διοργανωτές.Υπάρχει μια λεπτομέρεια που αύξησε τις αντιδράσεις και που πιθανόν οι δημιουργοί της παραποιημένη εικόνας του Χριστού να μην γνωρίζουν, σύμφωνα με το argolikeseidhseis.com. Η εικόνα που επέλεξαν να διακωμωδήσουν θεωρείται από τους ειδικούς η πιο πιστή αναπαράσταση του πραγματικού προσώπου του Χριστού, περιέχει πολύ μεγάλους συμβολισμούς και ταυτίζεται σε πάνω από 200 σημεία με την Σινδόνη του Τορίνο.