Κολωνός αυτοκίνητο : Τρελή πορεία ΙΧ - Η στιγμή που καρφώθηκε σε κατάστημα [video] [pic]

Κολωνός αυτοκίνητο : Τρελή πορεία ΙΧ - Η στιγμή που καρφώθηκε σε κατάστημα [video] [pic]

Κολωνός αυτοκίνητο : Τρελή πορεία αυτοκινήτου. Καρφώθηκε σε κατάστημα αφού χτύπησε όλα τα σταθμευμένα αυτοκίνητα που συνάντησε στην πορεία του. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αφού χτύπησε τρία οχήματα κατέληξε να καρφωθεί μέσα στο καθαριστήριο. «Έχει καταστραφεί όλο», δήλωσε στον ΣΚΑΪ η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Κολωνός αυτοκίνητο : Τρελή πορεία αυτοκινήτου καρφώθηκε σε κατάστημα. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αφού χτύπησε τρία οχήματα κατέληξε να καρφωθεί μέσα στο καθαριστήριο. «Έχει καταστραφεί όλο», δήλωσε στον ΣΚΑΪ η ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Το συμβάν έλαβε χώρα περίπου στις 04:00 το πρωί στον Κολωνό όταν το όχημα έχασε τον έλεγχο, έπεσε πάνω σε τρία σταθμευμένα, πέρασε το stop και καρφώθηκε σε κατάστημα προκαλώντας τεράστιες ζημιές. Το αυτοκίνητο κινούνταν σε κεντρικό δρόμο επί της Βορείου Ηπείρου και το κατάστημα, καθαριστήριο, σχεδόν καταστράφηκε στο εσωτερικό του.  

«Το μαγαζί έχει καταστραφεί όλο. Μας κατέστρεψε» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης. Όπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε χωρίς κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Η αστυνομία έχει κρατήσει στα στοιχεία του οδηγού, ο οποίος φάνηκαν να ήταν "χαμένος" Το αυτοκίνητο παρέσυρε και προκάλεσε σημαντικές ζημιές σε όλα τα οχήματα όπως φαίνεται στο βίντεο.

Δείτε τη στιγμή που το αυτοκίνητο καρφώνεται στο κατάστημα