Παναγιώτης Ραφαήλ : Βίντεο με την βελτίωση της υγείας του παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN. Τα πρώτα σημάδια από την υγεία του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ δείχνουν ότι αντιδράει θετικά στηνθεραπεία, κι όπως φαίνεται έχει καλύτερη επαφή στα ερεθίσματα από το εξωτερικό περιβάλλον. «Είναι Χριστούγεννα που περνούν το μήνυμα αισιοδοξίας για εμάς», λέει η μητέρα του παιδιού στον τηλεοπτικό σταθμό, σημειώνοντας πως «βλέπουμε το παιδί μας να πηγαίνει καλύτερα και θεωρούμε ότι όλα αυτά είναι θαύμα με τον τρόπο που έγιναν. Είναι η μοναδική ημέρα που δεν έχουμε νοσοκομείο γιατί όλες τις άλλες μέρες έχουμε να επισκεφθούμε γιατρούς για θεραπείες».

Γεγονός είναι ότι γιατροί στη Βοστώνη παρακολουθούν εντατικά την εξέλιξη της υγείας του παιδιού.«Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και εμείς ακόμα περισσότερο γιατί βλέπουμε το παιδί μας, μέρα με τη μέρα να δυναμώνει» αναφέρει στο Open o πατέρας του Παναγιώτη Ραφαήλ.«Θέλουμε να έρθει η μέρα που τοπαιδί μας θα μπορεί να αγκαλιάζει συγγενείς, φίλους, παιδιά και να παίζει μαζί τους.Πλησιάζει αυτή η μέρα» δηλώνει ο πατέρας του μικρού.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ, του οποίου η ιστορία προκάλεσε συγκίνηση σε ολόκληρη την Ελλάδα, δεν νοσηλεύεται πλέον στο νοσοκομείο, ωστόσο καθημερινά το βλέπουν οι γιατροί και μία φορά την εβδομάδα υποβάλλεται σε εξετάσεις. Είναι, άλλωστε, εντυπωσιακό ότι μέσα σε λίγες ημέρες Έλληνες από κάθε γωνιά της πατρίδας μας έδωσαν τον οβολό τους με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν κάτι λιγότερα από 3 εκατ. ευρώ. κι έτσι κατάφερε να ταξιδέψει μέχρι τις ΗΠΑ τον περασμένο Οκτώβριο.