Ναύπλιο Χριστός: Μάλιστα, στη σελίδα που έχει το μπαρ στο Facebook, αναφέρουν πως δέχτηκαν απειλητικά τηλεφωνήματα από ανθρώπους που τους «απειλούσαν με λιντσάρισμα». Άλλοιέφτασαν μέχρι τα σπίτια τους, όπως ισχυρίζονται, απειλώντας με λιντσάρισμα και θάνατο. Το «πάρτι βλασφημίας» την παραμονή των Χριστουγέννων στο εν λόγω μπαρ, προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών σε όλη τη χώρα.

Στην επίμαχη αφίσα, εμφανίζεται ο Ιησούς με κραγιόν, σκουλαρίκια και μέικ απ, με τους ανθρώπους του μπαρ να γράφουν στα σόσιαλ: «Γιορτάζουμε τα 2019α γενέθλια του ανθρώπου που έφερε στον κόσμο το μήνυμα της αγάπης κ της αλληλεγγύης προς όλους με μια κλασική εορταστική εξεφτελιστική παρτάρα όπως κάθε χρόνο. Μουσικάρες για μας διαλέγει η Μαρωφυλλιά από τα παλιά. Αμαρτωλοί του κόσμου ελάτε».

Μετά τις αντιδράσεις, ανέβασαν και δεύτερο ποστάρισμα:

«Για όσους θέλουν πραγματικά να ακούσουν την δίκη μας πλευρά, δεν θέλαμε ποτέ να πετύχουμε τίποτε από όλα αυτά. Το event κατέβηκε, δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα έφτανε κάποιος στο σημείο να έρθει σπίτια μας για να μας κάνει κακό. Η εικόνα που χρησιμοποιήθηκε δεν ήταν προϊόν δικό μας μιας και μπορεί να την βρει ο καθένας με ένα απλό search στο google και βρέθηκε ακριβώς όπως την ανεβάσαμε. Όσοι μας ξέρουν, γνωρίζουν ότι ο λόγος που χρησιμοποιήθηκε είναι αφενός η queer πλευρά του μαγαζιού και αφετέρου η χριστιανική αποδοχή όλων μας. Καλή χρονιά».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις