Δολοφονία Ζακ Κωστόπουλου: Δεκαπέντε μήνες από τη δολοφονία του ακτιβιστή, ο Θ.Χ. που διατηρεί μεσιτικό γραφείο στον ίδιο δρόμο, ξαναχτύπησε αυτή τη φορά γυναίκα. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η “Εφημερίδα των Συντακτών”, η δημοσιογράφος της εφημερίδας “Εργατική Αλληλεγγύη” ταυτοποίησε στο πρόσωπό του εκείνον που της έριξε γροθιά στο σαγόνι, κατέθεσε μήνυση εναντίον του και η υπόθεση ερευνάται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, η κ. Φράγκου περνούσε έξω από το κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος και είδε αυτοκόλλητα με τη φράση «Δικαιοσύνη για όλους» να έχουν καλύψει ζωγραφιές με το πρόσωπο του Ζακ στο ρολό του καταστήματος, που είχαν φτιάξει ακτιβιστές.

Μόλις άρχισε να αφαιρεί τα αυτοκόλλητα την πλησίασε ένας άνδρας και της είπε ότι αυτό που κάνει είναι φασιστικό. Αντέδρασε και τότε εκείνος, όπως η ίδια υποστηρίζει, της έδωσε μια γροθιά στο σαγόνι. Όταν η γυναίκα τού δήλωσε την ιδιότητά της εκείνος έφυγε. Η κ. Φράγκου αναγνώρισε τον δράστη μέσα από φωτογραφίες που της έδωσαν αστυνομικοί κατά την κατάθεσή της. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ΕΦΣΥΝ, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους φωτογραφίες που τραβήχτηκαν αμέσως μετά την επίθεση και οι οποίες ταυτοποιούν τον δράστη με τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία του Ζακ.

Ο μεσίτης μέσω twitter προσπαθεί από την πρώτη στιγμή να παρουσιάσει τον Ζακ ως θύτη και όχι ως θύμα. Το ίδιο έκανε και τώρα, με προσβλητικές αναρτήσεις εναντίον της δημοσιογράφου.