Πετράλωνα φόνος: Αυτό δήλωσε η μητέρα του «δράστη» - Ψάχνουν τον νονό στη χωματερή

Πετράλωνα φόνος: Αυτό δήλωσε η μητέρα του «δράστη» - Ψάχνουν τον νονό στη χωματερή

Πετράλωνα φόνος: Ραγδαίες εξελίξεις στην περίεργη υπόθεση, καθώς εντοπίστηκε η μητέρα του 20χρονου, οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια τον 52χρονο νονό του

Πετράλωνα φόνος: Οι αστυνομικοί αναζητούσαν τη γυναίκα, καθώς υπήρχε μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία πριν από δύο ημέρες, είχε πει σε φίλους του 52χρονου ότι ο γιος της «τον έκανε κομμάτια». Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, οι αστυνομικοί αντελήφθησαν ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μετά την εξέτασή της από ψυχίατρο, διετάχθη ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρική κλινική.

Στο μεταξύ, άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των αστυνομικών στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων για την ανεύρεση του πτώματος του 52χρονου. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, που ασχολούνται με τη μακάβρια υπόθεση, συνεχίζουν τις έρευνες στη χωματερή, ωστόσο, όπως λένε αρμόδιοι αξιωματικοί, είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι, καθώς κάθε φορά που αδειάζει ένα απορριμματοφόρο από τα απορρίμματα γίνεται αμέσως επιχωμάτωση. Επιπλέον, σύμφωνα με τον δήμο Αθηναίων, οι επίμαχοι κάδοι έχουν αδειάσει τουλάχιστον δύο φορές από την Παρασκευή.

Τί είπε ο 20χρονος στους αστυνομικούς

Την ίδια ώρα, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 52χρονου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το έγκλημά του στους αστυνομικούς, ωστόσο δεν τους αποκάλυψε το κίνητρο.

Ο 20χρονος, ο οποίος εξετάστηκε από ψυχίατρο, έδωσε συγκεχυμένες πληροφορίες σχετικά με το πότε ακριβώς διέπραξε το έγκλημα.

Θα οδηγηθεί αύριο Δευτέρα στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για την τύχη του.

Το χρονικό

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε το Σάββατο, μετά από καταγγελία γνωστών του θύματος, που τον συναντούσαν κάθε μέρα στο καφενείο της γειτονιάς αλλά έχασαν τα ίχνη του τις τελευταίες μέρες.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του βαφτισιμιού, ο οποίος φιλοξενούσε το θύμα, αυτός τους είπε ότι σκότωσε το νονό του, τον τεμάχισε και πέταξε τα μέλη του στα σκουπίδια.

Στο σπίτι ήταν και η μητέρα του νεαρού, η οποία στην κατάθεση της ισχυρίστηκε ότι ο γιος της της είπε την περασμένη Πέμπτη να φύγει λίγο από το σπίτι «γιατί είχε κάτι να τακτοποιήσει με το νονό του» και όταν γύρισε της είπε ότι τον σκότωσε.

Τόσο η μητέρα όσο και ο γιός έχουν ψυχολογικά προβλήματα, για αυτό η γυναίκα διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».