Ελληνική τραπ: ΗΙουλία Κουκουβέείναι 26 χρονών, μεγάλωσε στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου ενώ απόπολύ μικρή ηλικία έδειξε την ιδιαίτερη αγάπη της για την μουσική και το τραγούδι. Είναι από τις λίγες γυναίκες που ασχολείται με την ραπ μουσική και δεν θέλει να την παρομοιάζουν με την ΚατερίναΣτικούδη γιατί όπως λέει δεν έχουν καμία σχέση ούτε εμφανισιακά, ούτε ηλικιακά και κυρίως μουσικά!

Όπως αναφέρει σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Μπαμ» της αρέσει να προκαλεί με τη μουσική της, άλλωστε ημουσική ήταν το πάθος της και ηεπιλογή της να ασχοληθεί με τον κόσμο της τραπ,πηγάζει από την ανάγκη της να περάσει στον κόσμο μέσω της μουσικής τα δικά της βιώματα και μηνύματα, εκπροσωπώντας τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις άλλα και τα θέλω όλων των νέων κοριτσιών.

Από το Νοέμβριο 2019 ανήκει στην εταιρείαPromo Paganiasυπογράφοντας το πρώτο της επαγγελματικόσυμβόλαιο και κυκλοφορώντας το πρώτο της κομμάτι με τίτλο “Σκέψου καλά

Για το συγκεκριμένο τραγούδι η Ιουλία δεν θεωρεί ότι προκαλεί και όπως λέει δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα ακολουθήσουν. «Απλά περιέχει αλήθειες της καθημερινότητας μας», λέει. Όσον αφορά τα ναρκωτικά, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όποιος δεν δοκίμασε έχασε πολλά και όποιος δοκίμασεέχασε τα πάντα…»

(οι φωτογραφίες είναι από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram @_koukouve_)

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις