Κρήτη τραγωδία: Με μία απίστευτη τραγωδία σημαδεύτηκε η πρώτη ημέρα του νέου έτους στην Κρήτης καθώς τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 47χρονης γυναίκας που αγνοούνταν στην Ιεράπετρα. Με κίνδυνο της ζωής τους οι δύτες της 3ης ΕΜΑΚ, βούτηξαν στην ομβροδεξαμενή βάθους 4 μέτρων όπου εικάζοταν ότι είχε πέσει η 47χρονη και την ανέσυραννεκρή τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς, με τους φόβους ότι είχε πέσει εκεί, δυστυχώς να επιβεβαιώνονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μητέρα δύο παιδιών. Τα ίχνη της είχαν χαθεί από αργά το απόγευμα της Τετάρτης με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της. Μία επιχείρηση που είχε δυστυχώς τραγικό τέλος.

Μετά την τραγική κατάληξη των ερευνών για τον εντοπισμό της 47χρονης γυναίκας που αγνοείτο από την Ιεράπετρα της Κρήτης, οι έρευνες των Αρχών πλέον στρέφονται στα αίτια του τραγικού θανάτου της. Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με το πιο πιθανό σενάριο να είναι αυτό της αυτοκτονίας. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.

Να σημειωθεί εξάλλου ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Κρήτη βρίσκεται σε ετοιμότητα και επιφυλακή καθώς αναμένονται μεγάλα ύψη βροχής.Ένα από τα μέτρα είναι η ύπαρξη και η συνεχής περιπολία πυροσβεστικών οχημάτων σε πολλές περιοχές προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε περιστατικό με δυσάρεστες συνέπειες για τους πολίτες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις