Το 2020 η Ελλάδα ψάχνει μία κορυφή για να σκαρφαλώσει. Η πιο δύσκολη δεκαετία στη μεταπολεμική τηςιστορία, τημετάλλαξε. Μας άφησε πληγωμένους κοινωνικά, διχασμένους πολιτικά, φτωχότερους αλλάσυνάμα πιο έμπειρους. Αμήχανους, με παλιά εργαλεία απέναντι στην κλιματική αλλαγή, τη γεωπολιτική αρένα και τις επιπτώσεις της. Τα αφηγήματα αδιέξοδα, μη πειστικά ή ανεπαρκή. Μνημόνιο – αντιμνημόνιο, Success Story, Δίκαιο που έγινε Πράξη,Κανονικότητα… Και η ιστορία συνεχίζεται.

Τα σημερινά οράματα; Επιχειρηματική ανάπτυξη και επενδύσεις από τη μία,νόμος και πάταξη από την άλλη, 200 χρόνια από το 1821, 2.500 χρόνια από ναυμαχίες. Μια Ελλάδα που φαντάζει εκτός συγχρονισμού.Νέες κατακτήσεις και επαναφορά σκοτεινών θεμάτων – από την πίσω πόρτα-, στα οποία ο σύγχρονος διαφωτισμός έχει προ πολλού απαντήσει.

Κι από δίπλα ταΜέσα Ενημέρωσης. Embedded δημοσιογραφίασε κόμματακαιπόλωση συμφερόντων:"Ή είσαι μαζί μας ή είσαι με τον εχθρό". Εν ολίγοις κυριάρχησε μία δημοσιογραφίαχωρίς λογική, χωρίς ισορροπία, χωρίς πολιτισμό. Μια δημοσιογραφία που κατά τη διάρκεια των μνημονίων απώλεσε τιμή κι αξιοπρέπεια. Και μαζί με τα ξερά καήκαν και τα χλωρά. Σήμερα μόνο το 33% εμπιστεύεται τις ειδήσεις που διαβάζει.

Μέσα σε αυτό περιβάλλον το Flash.gr επιδιώκει ναρίξει φως σε όσους και όσεςέχουν όνειρα και στόχουςγια τη νέα δεκαετία.
Επιστρέφει στο κέντρο της ενημέρωσης, περήφανος επίγονος του πρώτου μεγάλουειδησεογραφικού Portal της Ελλάδας, το 1999.

Αντάξιοενός ομίλου που έφερε στην Ελλάδα την ψηφιακή γνώση. Φιλόδοξονα γράψει νέα ιστορία σταmedia, να αποτυπώσει την ιστορία στην πολιτική, το περιβάλλον, την οικονομία, τον αθλητισμό, την τεχνολογία.Και για τους πολλούς και για τους λίγους. Χωρίς υποβολιμαία ατζέντα και δίπλαστα γεγονότα.
Και να μου επιτρέψετε τον πιο προσωπικό τόνο. Μετά από ένασκληρό αλλά πλούσιο σε δημιουργία και εμπειρίες αυτοδιοικητικό κύκλο, είμαι πάλι στον δημοσιογραφικό αέρα. Μαζί με ανθρώπους δυνατούς και ευαίσθητους. Που ξέρουν πότε να περιμένουν και πως να επικρατούν. Η συνέχεια επί της οθόνης

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις