Διάρρηξη: Επί ποδός έχει τεθεί η ΕΛ.ΑΣ., καθώς το απόγευμα της Πέμπτης άγνωστοι «άνοιξαν» το αυτοκίνητο βουλευτή της ΝΔ στην περιοχή της Ακρόπολης. Μάλιστα, οι διαρρήκτες έκλεψαν από το εσωτερικό του οχήματος το όπλο του αστυνομικού φρουρού του βουλευτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον Σίμο Κεδίκογλου και η αστυνομία προσπαθεί γιατον εντοπισμό και την ταυτοποίηση των δραστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πολιτικοί και οι συνεργάτες τους γίνονται συχνά θύματα ληστρικών επιθέσεων. Αυγενάκης, Φάμελλος, Β. Κόκκαλης, Π. Παναγιωτόπουλος, Κ. Δουζίνας, Β. Κόκκαλης είναι κάποιοι από τους πολιτικούς που υποστεί ανάλογα περιστατικά.

Σύμφωνα με παλιότερο δημοσίευμα στο Βήμα στο κέντρο της Αθήνας λοιπόν και στα πέριξ σημειώνονται κάθε μήνα περίπου 1.500 κλοπές και διαρρήξεις. Στα Πετράλωνα σημειώνονται περίπου 165-170 κλοπές και διαρρήξεις με μηδαμινό ποσοστό εξιχνιάσεων (πολλές από αυτές σχετίζονται με κλοπές αντικειμένων στους σταθμούς του μετρό, ΗΣΑΠ κ.λπ.), στην Ακρόπολη περίπου 135 κλοπές, στο Σύνταγμα περίπου 110 κλοπές, σε Καλλιθέα και Πατήσια 100 παρόμοιες επιθέσεις, στην Ομόνοια 95, στο Παλαιό Φάληρο 85 επιδρομές διαρρηκτών. Στις υπόλοιπες περιοχές, όπως ο Νέος Κόσμος, η Νέα Σμύρνη, ο Κολωνός, σημειώνονται περίπου από 60 έως 85 κλοπές και διαρρήξεις.