Ανδρέας Μικρούτσικος: Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι βεβαρημένη μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

Όπως έγινε γνωστό, υπέστη πνευμονικό οίδημα και είναι διασωληνωμένος. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος φέρεται να αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα και ενδέχεται να υποβληθεί σε στεφανιογραφία. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου εξέδωσε το «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο.

"Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο του 24ώρου".

Διαβάστε: Ανδρέας Μικρούτσικος: Η μεγάλη επιστροφή

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών πριν γίνει η πολιτική κηδεία του αδερφού του.

Ο μικρός αδερφός του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Ανδρέας Μικρούτσικος, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση το Σάββατο, όταν ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών.

Μαζί με μια φωτογραφία του Θάνου Μικρούτσικου σε νεαρή ηλικία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγραψε: “Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις