Κακοκαιρία: Μαγευτικές εικόνες από την χιονισμένη Πάρνηθα [vid]

Η χιονισμένη Πάρνηθα, άποψη από drone της ομάδας UpStories
Η χιονισμένη Πάρνηθα, άποψη από drone της ομάδας UpStories

Κακοκαιρία: Στα λευκά ντύθηκε η Πάρνηθα - Το έστρωσε στο καταφύγιο Μπάφι

Κακοκαιρία: Μαγευτικές εικόνες από την χιονισμένη Πάρνηθα μας δίνει drone της ομάδας UpStories. Το πρωί του Σαββάτου κατέγραψε εικόνα από την κορυφή του βουνού, στο ύψος του καταφυγίου Μπάφι. Εκεί, όπου οι χιονοπτώσεις των τελευταίων ημερών έχουν δημιουργήσει ένα υπέροχο τοπίο.

Σε υψόμετρο 1.161 μέτρων, το καταφύγιο Μπάφι ανήκει στον Ελληνικό Ορειβατικό Σύνδεσμο Αθηνών και απέχει περίπου 2,5 χιλιόμετρα από το Καζίνο της Πάρνηθας. Έχει αρκετές ημέρες του χειμώνα χιόνι και προσφέρει αναψυχή, αλλά και καταφύγιο σε πολλούς εκδρομείς. Δείτε εικόνες από την χιονισμένη Πάρνηθα:

Λίγα λόγια για το καταφύγιο Μπάφι

Στο όμορφο βουνό της Πάρνηθας, πλούσιο σε χλωρίδα και πανίδα και σε υψόμετρο 1161μ, βρίσκεται το καταφύγιο Μπάφι, στο ψηλότερο σημείο της πόλης και σε απόσταση μόλις μίας ώρας από το κέντρο της Αθήνας. Σ’ έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο, με μοναδική θέα, μπορείτε να γευτείτε τη σπιτική κουζίνα μας με χωριάτικες πίτες, ζεστά ροφήματα και πολλά άλλα νόστιμα εδέσματα. Σε συνδυασμό με τον καθαρό αέρα και την ηρεμία της φύσης, σας δίνουν την δυνατότητα να αποδράσετε από την πολύβουη πόλη και την ρουτίνα της καθημερινότητας.