Ανδρέας Μικρούτσικος: Βελτιωμένη αλλά σοβαρή παραμένει κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Ο γνωστός τραγουδοποιός και παρουσιαστής μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο, καθώς υπέστη πνευμονικό οίδημα. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι βεβαρημένη μετά τον πρόσφατο θάνατο του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

Σύμφωνα με νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν: "Ανακοινώνεται ότι ο ασθενής, κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και αιμοδυναμικά σταθεροποιημένος. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου".

Ανδρέας Μικρούτσικος: Συντετριμμένος από τον θάνατο του αδερφού του

Η είδηση της νοσηλείας του, έρχεται μόλις μερικές ημέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου, ο οποίος πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 72 ετών. Την ημέρα του θανάτου του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μια συγκινητική ανάρτηση. Μαζί με μια φωτογραφία του Θάνου Μικρούτσικου σε νεαρή ηλικία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγραψε: "Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις