Διακοπή ρεύματος: Σε πολλά χωριά του δήμου Κύμης Αλιβερίου και σε ένα μεγάλο τμήμα της έδρας του δήμου, το Αλιβέρι, έχει γίνει διακοπή ρεύματος από τις 9.30 περίπου το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, πρόκειται για τις περιοχές που είναι στο δρόμο προς την Κύμη. Η κεντρική γραμμή έχει τεθεί εκτός και ακόμη είναι άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί. Είχε προηγηθεί 4ωρη διακοπή στη βόρεια πλευρά του δήμου όπως Άγιος Ιωάννης, Άγιος Λουκάς, Τραχήλι. Εκεί αποκαταστάθηκε η βλάβη. Χαρακτηριστικό του καιρού, είναι οι δυνατοί άνεμοι.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωί της Δευτέρας (6/1) η επέλαση της κακοκαιρίας η οποία από το βράδυ της Κυριακής σαρώνει Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Μαγνησία προκαλώντας ήδη προβλήματα στις μετακινήσεις. Κατά τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (EAA), βροχές αναμένονται στη Θράκη, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Χαλκιδική, στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και στο Νότιο Ιόνιο, ενώ στη Δυτική Μακεδονία και στα ορεινά ηπειρωτικά της βόρειας χώρας θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις