Διακοπή ρεύματος: Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διαχειριστή, του δικτύου διανομής ΔΕΔΔΗΕ,από σήμερα το πρωί έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση στην Άνδρο και στην Τήνο λόγω βλαβών που έχουν προκύψει στις δύο γραμμές μεταφοράς από τις οποίες τροφοδοτούνται τα δύο νησιά, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων. Σύμφωνα με τον διαχειριστή, αυτή την ώρα η ΔΕΗ επιχειρεί την επαναλειτουργία του Αυτόνομου Σταθμού Παραγωγής στην Άνδρο, προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα η ηλεκτροδότηση και στα δύο νησιά.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, το σύνολο των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΗ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποφυγή περαιτέρω ταλαιπωρίας των καταναλωτών.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με διακοπή ηλεκτροδότησης στα νησιά Άνδρος και Τήνος:

Υπενθυμίζεται ότι πολλά προβλήματα ηλεκτροδότησηςέχουν προκληθεί λόγω της κακοκαιρίας "Ηφαιστίωνας" από χθες σε πολλές περιοχές της χώρας. Τα κυριότερα εντοπίζονται αυτή την ώρα στην Εύβοια όπου πολλά χωριά είναι χωρίς ρεύμα, ενώ εκτεταμένη διακοπή ρεύματος εξαιτίας βλάβης σε κολόνα, είχαμε και στη Ζάκυνθο χθες το βράδυ, με αποτέλεσμα να βυθιστεί στο σκοτάδι το νησί του Ιονίου μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Διαβάστε επίσης:Διακοπή ρεύματος: Προβλήματα ηλεκτροδότησης σε πολλά χωριά της Εύβοιας λόγω της κακοκαιρίας

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις