Θεόδωρος Νιτσιάκος: Η απώλεια του Θεόδωρου Νιτσιάκου που σκοτώθηκε χθες σε τροχαίο δυστύχημα στην Αετομηλίτσα Ηπείρου έχει συγκλονίσει όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους, αλλά όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας. Ηταν δημιουργός μιας αυτοκρατορίας επιχειρήσεων με βάση την πτηνοτροφία στην Ήπειρο. Τα τελευταίκα χρόνια, όμως, είχε επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και στον τουρισμό με δύο ξενοδοχεία, ένα στα Ιωάννινα και ένα στην Κέρκυρα, ενώ στα σχέδια του ήταν και η απόκτηση ενός ξενοδοχείου στην Αθήνα.

Στον όμιλος Νιτσιάκος ΑΒΕΕ, ως Θ. Νιτσιάκος ΑΕ Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, ανήκουν τα ξενοδοχεία Hotel Du Lac Congress Center & Spa στα Γιάννενα και το Marilena Premium Hotel στο Πυργί της Κέρκυρας. Στο τιμόνι των ξενοδοχείων βρίσκεται η μεγάλη του κόρη Αγγελική Νιτσιάκου, η οποία έχει σπουδάσει ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.


Το Hotel Du Lac Congress Center & Spa στα Γιάννενα βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό σημείο δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα. Λειτούργησε για πρώτη φορά το 1999 και πραγματοποίησε ριζική ανακαίνιση που ολοκληρώθηκε το 2010. Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο που προσφέρει όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου πολυτελείας. Διαθέτει 170 δωμάτια και σουίτες με ιδιωτικές πισίνες, δύο εστιατόρια και μπαρ, σαλόνια με υπέροχη θέα στη λίμνη, χώρους πολλαπλών χρήσεων, ένα αυτόνομο συνεδριακό κέντρο και ένα κέντρο ευεξίας και χαλάρωσης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το ξενοδοχείο Hotel Du Lac Congress Center & Spa στα Γιάννενα.

Στο χωριό Πυργί της Κέρκυρας βρίσκεται τοι δεύτερο ξενοδοχείο. Πρόκειται για το Marilena Premium Hotel, το οποίο διαθέτει 83 δωμάτια κατανεμειμένα σε 7 κτίρια παραδοσιακής κερκυραϊκής αρχιτεκτονικής ανάμεσα σε ελαιόδενδρα και πολύχρωμους κήπους.


Δείτε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο: