Νίκος Θεοδωρίδης εξαφάνιση: Συνεχίζονται οι έρευνες των ελληνικών και δανέζικων αρχών για την υπόθεση του 20χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε τελευταία φορά από κάμερα ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Άαλμποργκ, στη Δανία. Ο Νίκος Θεοδωρίδης εργαζόταν ως εποχιακός υπάλληλος σε ισπανική αεροπορική εταιρεία μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019. Στις 25 Νοεμβρίου ενημέρωσε τους γονείς του πως έλαβε ειδοποίηση από την Ryanair για να πάει για δουλειά στο Μιλάνο.

Ωστόσο, δεν πήγε ποτέ στην ιταλική πόλη, αλλά "πέταξε" για το Άαλμποργκ, στη Δανία, όπου έφτασε στις 23.50. Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή "Μαζί σου Σαββατοκύριακο" της Τατιάνας Στεφανίδου στο ΣΚΑΪ, ο Νίκος Θεοδωρίδης ύστερα από μια ώρα έβγαλε το εισιτήριο της επιστροφής του και έκλεισε το κινητό του. Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος βρίσκεται στη Δανία, είπε στην εκπομπή ότι έγιναν έρευνες σε κοινόβια, που αιχμαλωτίζουν νέα παιδιά, όπως είχε συμβεί πριν από τέσσερα χρόνια σε Ελληνόπουλα. Παράλληλα, επισήμανε πως έχουν γίνει έρευνες σε όλα τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια σε Άαλμποργκ και Ρίμπε.

Νίκος Θεοδωρίδης εξαφάνιση: Τί είπε στο φίλο του

“Στις 26 μου έστειλε φωτογραφία με τα ακουστικά και μου είπε ΄’πετάω για Δανία’, φαντάστηκα ότι θα πήγαινε για δουλειά. Μετά έμαθα ότι εξαφανίστηκε. Το έμαθα από τον αδερφό του, που με πήρε τηλέφωνο…”, λέει ο φίλος του, Δημήτρης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις