Δολοφονία Τοπαλούδη: Η κ. Τοπαλούδη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. Νωρίτερα, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, μίλησε στη δίκη για την κόρη της, σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.«Ήταν ό,τι πιο όμορφο είχα στη ζωή μου» είπε και εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ σε βάρος των συγγενών των κατηγορουμένων.«Είναι οι ηθικοί αυτουργοί του δικού μου πόνου», είπε ενώ κινήθηκε σε βάρος των δυο νεαρών που κάθονταν αμίλητοι στο εδώλιο. «Θέλω να δω τις φάτσες τους, το δικαιούμαι» ξέσπασε.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα σε κλίμα έντασης ξεκίνησε σήμερα, 13 Ιανουαρίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Η δίκη γίνεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια. Πρώτος κατέθεσε ο Ιωάννης Τοπαλούδης, ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, ο οποίος αναφέρθηκε στις αρχές με τις οποίες το ζευγάρι μεγάλωσε το κορίτσι, τις ώρες αγωνίας που έζησαν με την εξαφάνιση της και την απέραντη θλίψη που βίωσαν στη συνέχεια, όταν πήγαιναν στο Διδυμότειχο για την κηδεία με το φέρετρο στο αεροπλάνο. Ζήτησε μάλιστα από τους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων να σταθούν με ευλάβεια στη μνήμη του παιδιού τους υποστηρίζοντας ότι κανονικά θα έπρεπε στο εδώλιο να κάθονται και οι γονείς των κατηγορουμένων για τον τρόπο που ανέθρεψαν τα παιδιά τους.

Η μητέρα της 21χρονης δεν άντεξε στη θέα των κατηγορούμενων και ξέσπασε: «Θα σε σκοτώσω… Δολοφόνοι. Θα σας πάρω την ψυχή …». Συγγενείς και φίλοι έσπευσαν να την ηρεμήσουν, ενώ ή ίδια συνέχισε λέγοντας: «Κατέστρεψαν το παιδί μου και τη ζωή μου και εγώ πρέπει να τους βλέπω … Όχι…».

– Μάγδα Φύσσα – Τούλα Τοπαλούδη: Συγκινητική συνάντηση των δύο γυναικών