Προανακριτική Novartis Ράϊκου: Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος "σήκωσε το γάντι" με τηλεοπτική παρέμβαση λέγοντας "Εχω ζητήσει κατ' αντιπαράσταση, αλλά δεν τολμήσουν γιατί την αλήθεια οι σκοτεινοί τύποι την φοβούνται". Αιχμηρή ήταν η απάντηση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου κατά της Ελένης Ράϊκου που σήμερα κατέθεσε στην εξεταστική της Βουλής για την υπόθεση Novertis με βαρύς χαρακτηρισμούς όπωςμυθιστορηματική, παραληρηματική, ρυπαρή και δυσώδης η κατάθεσή της

Η οργισμένη δήλωσή-απάντηση του κ. Παπαγγελόπουλου ήταν κατά λέξη : “Αυτοπαγιδευμένη στο βούρκο των ευθυνών και των ψεμάτων της η κυρία Ράικου προσπαθεί με νέα βρωμερά ψέματα να σωθεί. Το μόνο που καταφέρνει είναι να εκτίθεται και να βουλιάζει πιο βαθιά στο βούρκο της. Μόλις ολοκληρώσει τη μυθιστορηματική, παραληρηματική, ρυπαρή και δυσώδη κατάθεσή της θα τοποθετηθώ συνολικά και θα ενεργήσω όπως της αξίζει”.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έκανε την τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή Western με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο λέγοντας ανάμεσα στα άλλα εξής:

  • "Θα έπρεπε να την ευχαριστώ (την κ.Ραϊκου) γιατί ο χονδροειδής τρόπος παράθεσης των ψεμμάτων της, με διευκολύνει πάρα πολυ" και παρέπεμψε στην δήλωσή του.
  • "Ειναι αυτοπαγιδευμένη στις ευθύνες της και στα ψέμματα που έχει πει κι επειδή κάποιοι την συμβουλεύουν προσπαθεί να τα διορθώσει με νέα ψέμματα", υπογραμμίζοντας πως
  • "Οταν ολοκληρώσει την κατάθεση της θα απαντήσω ένα προς ένα".
  • "Δεν στέκουν αυτά που λέει. Την πήρα τηλέφωνο να της πω να στείλει δικογραφία στην Βουλή; Που αν υπήρχαν στοιχεία για πολιτικούς ήταν υποχρεωμένη από τον νόμο να τα στείλει αμελητί; Αρα τι να της πως εγώ; Αν δεν υπήρχαν, τι να στείλει; Μια άδεια δικογραφία;.
  • "Εχω ζητήσει κατ' αντιπαράσταση, αλλά δεν τολμήσουν γιατί την αλήθεια οι σκοτεινοί τύποι την φοβούνται". Κλείνοντας είπε πως, "Η αλήθεια θα μαθευτεί και θα μετανοιώσουν πικρά όσοι προσπαθούν με ψέμματα να την συγκαλύψουν".
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις