Δολοφονία Τοπαλούδη: Για τον «Γολγοθά» που βιώνει εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο μίλησε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την κατάρρευσή της στη δίκη για τη δολοφονία του παιδιού της στη Ρόδο, τον Νοέμβριο του 2018. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συνάντηση και τη συμπαράσταση που είχε από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα. Μίλησε και για τους δύο κατηγορούμενους που ευθύνονται για τον θάνατο της κόρης της.

Πιο αναλυτικά η Κυριακή Αρμουτίδου, βγαίνοντας από το νοσοκομείο είπε ότι προσπαθεί να αναρρώσει. «Άνθρωπος να μην βιώσει αυτό που ζω εγώ. Είμαι μια χαροκαμένη μάνα. Να στέλνει παιδί για σπουδές και να το παίρνει σε φέρετρο και να παρίσταται στη δίκη. Να έχω πίσω μου τους δολοφόνους», σημειώνει η Κυριακή Αρμουτίδου βγαίνοντας από το νοσοκομείο». Η ίδια τόνισε ότι η άτυχη κόρη της βίωσε όλες τις μορφές βίας. «Δεν είναι δυνατόν να μην άκουγε τις φωνές της κόρης μου που τσίριζε και φώναζε. Οι κατηγορούμενοι δεν έχουν ούτε αγωγή ούτε Παιδεία», σημείωσε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη. Ξέσπασε μάλιστα αναφερόμενη στους κατηγορουμένους λέγοντας: «Δεν θέλω τη συγγνώμη τους».

Διαβάστε: Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο πατέρας της Ελένης έδωσε το χέρι στους γονείς των κατηγορούμενων [vid]


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Δολοφονία Τοπαλούδη: «Γι’ αυτό δεν ζήτησαν συγγνώμη οι γονείς του εντολέα μου»

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Κιουρτζής, συνήγορος του 19χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, μίλησε για τη στάση που έχουν κρατήσει οι γονείς του πελάτη του και γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουν ζητήσει συγγνώμη μετά από το φρικτό έγκλημα.«Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν χρήζει δικονομικών και ουσιαστικών κορώνων και με απέραντο σεβασμό στην μνήμη της Ελένης και του πόνου των γονιών της. Ο εντολέας μου δεν αποποιείται των δικών του ευθυνών και έχει ειλικρινώς μετανιώσει για οποιαδήποτε εμπλοκή του είχε στην συγκεκριμένη υπόθεση. Σχετικά με τη συγγνώμη σε συχνές επικοινωνίες που έχω με τους γονείς του κατά τη διάρκεια που χειρίζομαι την υπόθεση, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να μπουν στη θέση των γονιών της άτυχης Ελένης. Αλλά είναι συγκλονισμένοι και συμπάσχουν στο μέτρο και το βαθμό που μπορούν οι ίδιοι γιατί δεν έχουν χάσει το παιδί τους. Το γεγονός ότι δεν έχουν καλέσει τους γονείς της Ελένης για να εκδηλώσουν αυτή τη συγγνώμη θεωρώ ότι οφείλεται καθαρά σε μια προσωπική άποψη και κρίση που έχουν. Η συγγνώμη και του εντολέα μου, η θλίψη, η οδύνη του και ο απέραντος σεβασμός στη μνήμη της Ελένης είναι δεδομένος», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Ο συνήγορος του 19χρονου μίλησε και για το ήθος των γονιών της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη. «Ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία με δύο συγκλονιστικές καταθέσεις των γονιών της Ελένης. Δεν χρειάζεται να εξάρω το ήθος του πατέρα της Ελένης. Τον σέβομαι απόλυτα και όπως απόλυτα τον σέβεται ο εντολέας μου και η οικογένειά του».Στη συνέχεια ο κύριος Κιουρτζής υποστήριξε. «Δεν έχουμε καμιά πρόθεση να συσκοτίσουμε την υπόθεση. Θεωρώ ότι η κατάθεση του λιμενικού ήταν καταλυτική. Δεν έχουμε καμιά πρόθεση να παρεκλύσουμε την όλη διαδικασία. Αυτό το οποίο θα πει ο εντολέας μου στην απολογία του να ξέρετε ότι είναι ειλικρινές. Δεν έχει την οποιαδήποτε πρόθεση να μην απονεμηθεί ορθά η δικαιοσύνη ακόμα και εις βάρος του».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις