Τρύφων Αλεξιάδης: «Στο ΓΝΑ Γεννηματάς, εξετάσεις μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Είμαι καλά, ευχαριστώ από καρδιάς για το ενδιαφέρον και τις ευχές» έγραψε στο Facebook, μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του. Ο κ. Αλεξιάδης κατέρρευσε στη Βουλή και οι γιατροί συνάδελφοι του, με πρώτο τον Παύλο Πολάκη, έσπευσαν δίπλα του να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε ο γιατρός της Βουλής για να τον μεταφέρει στο ιατρείο του Κοινοβουλίου.

Ο γιατρός της Βουλής κάλεσε το ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί για περαιτέρω εξετάσεις στο νοσοκομείο.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑέπαθε επιληπτική κρίση, του γύρισε η η γλώσσα και έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως διεκόπη η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και κλήθηκαν γιατροί για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτοι έσπευσαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος είναι γιατρός, καθώς και ο επίσης γιατρός Γιάννης Μουζάλας.

Ο κ. Αλεξιάδης μεταφέρθηκε με τη συνοδεία συναδέλφων του στο ιατρείο της Βουλής, ενώ λίγο αργότερα τον παρέλαβε ασθενοφόρο και μεταφέρεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου θα διανυκτερεύσει για προληπτικούς λόγους.


Στιγμιότυπο από τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ- Ο κ. Αλεξιάδης διακρίνεται στο κέντρο της εικόνας

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις