Άργος πυρκαγιά: Κάηκε ολοσχερώς κατοικία - Αγνοείται η τύχη των ενοίκων [vid & pic]

Πυρκαγιά σε σπίτι στην Πυργέλα Αργολίδας
Πυρκαγιά σε σπίτι στην Πυργέλα Αργολίδας

Άργος πυρκαγιά: Αγωνία για δύο ηλικιωμένα αδέλφια το σπίτι των οποίων τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Πυργέλα Άργους.

Άργος πυρκαγιά: Η Πυροσβεστική εξετάζει την πιθανότητα οι δύο ηλικιωμένοι ένοικοι να έχουν κατακαταπλακωθεί από τη στέγη που κατέρρευσε. Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 4 το πρωί, σε μονοκατοικία, στην Πυργέλα Άργους.Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, όμως η φωτιά εξαπλώθηκε στο εσωτερικό του σπιτιού, προκαλώντας κίνδυνο και για τους πυροσβέστες. Οι δύο ένοικοι του σπιτιού, είχαν σφαλίσει τα παράθυρα με λαμαρίνες, αφού πρόσφατα τους είχαν κλέψει μεγάλο χρηματικό ποσό. Όπως δήλωσε στον Ant1 ο διοικητής πυροσβεστικής του Άργους Ανδρέας Καπουράλος η φωτιά ισοπέδωσε το παλιό κτίσμα και θα χρειαστεί πολλή ώρα στους πυροσβέστες για την επιχείρηση καθαρισμού. Όπως επιβεβαίωσε κατά τη διαδικασία της κατάσβεσης οι δύο ηλικιωμένοι δεν εντοπίστηκαν και δεν είναι ακόμα σαφές αν βρίσκονται μέσα ή απουσιάζουν από το σπίτι τους. Οι φόβοι ενισχύονται από τις μαρτυρίες γειτόνων, ότι τα δύο αδέλφια έβγαιναν σπάνια από το σπίτι τους.

Πυροσβεστική σε flash.gr: Δεν έχει εντοπιστεί κανείς μέσα στο σπίτι

Σε επικοινωνία του flash. gr με την Πυροσβεστική μας ενημέρωσαν ότι επισήμως δεν έχει εντοπιστεί κανείς μέσα στο σπίτι που έχει καεί. Επίσης και σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, μέχρι στιγμής δεν οι δύο ηλικιωμένοι δεν έχουν εντοπιστεί και επισήμως θεωρούνται αγνοούμενοι. Εξάλλου αν και αρχικά το site argonafplia.gr, υποστήριξε ότι οι δύο άνθρωποι έχουν καεί μέσα στο σπίτι τελικά αναθεώρησε και τώρα (10:20) μεταδίδει ότι υπάρχουν ελπίδες οι ένοικοι να μην ήταν μέσα στο κτήριο.

Στο σημείο επιχείρησαν οχτώ άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Άργους με τέσσερα οχήματα, ενώ συνέδραμαν και τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα από την πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπλίου.