Πάτρα έκρηξη ATM: Στο πόδι σηκώθηκε μια ολόκληρη περιοχή στην Πάτρα μετά τον εκκωφαντικό θόρυβο που άκουσαν οι κάτοικοι στις 3 τα ξημερώματα στην Οβρυά. Κλέφτες ανατίναξαν το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς που βρίσκεται στην λεωφόρο Δημοκρατίας στο Σούπερ Μάρκετ «Ανδρικόπουλος», χρησιμοποιώντας πιθανότατα συσκευή αερίου. Το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης έγινε σμπαράλια με αποτέλεσμα οι δράστες να πετύχουν το σκοπό του και να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα. Από την έκρηξη ωστόσο γέμισε 20ευρα ο χώρος γύρω από το σούπερ μάρκετ.

Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία που ειδοποιήθηκε από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24.news οι δράστες ήταν τρεις και το όχημα που χρησιμοποίησαν ήταν μάρκας opel astra. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο ένας από τους κλέφτες κρατούσε καλάσνικοφ. Αστυνομικοί έστησαν μπλόκα ενεργώντας ελέγχους σε οχήματα σε όλα τα σημεία απ’ όπου θα μπορούσαννα περάσουν οι δράστες.

Σαφή εικόνα για τον αριθμό των δραστών, τον τρόπο δράσης τους αλλά και την κατεύθυνση διαφυγής τους, οι αστυνομικοί θα έχουν μόλις επεξεργαστούν το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα που είναι εγκατεστημένο στο κατάστημα. Μάλιστα μία από τις κάμερες του καταστήματος βρίσκεται λίγα μέτρα μακρύτερα από το ΑΤΜ και είναι βέβαιο ότι έχει καταγράψει τις κινήσεις τους.

Μέχρι στιγμής δεν μπορεί να υπολογιστεί το ακριβές ποσό το οποίο κατάφεραν να αποκομίσουν οι δράστες. Έχουν όμως ήδη ξεκινήσει οι έρευνες σε συνεργασία με την Τράπεζα, προκειμένου, έστω και κατά προσέγγιση, να υπολογιστεί το ποσό. Διαπιστώνεται πάντως ότι οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που υπήρχαν μέσα στις κασετίνες του μηχανήματος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις