Αν λοιπόν δεν μπορείςνα αποφασίσειςμε ποιο χρώμα να βάψεις το καθιστικό ή την κουζίνα, σου παραθέτουμε κάποιεςεπιλογές έτσι ώστε στον κάθε χώρο του σπιτιού σου να νιώθεις όμορφα.

Καθιστικό

Μπεζ:Είναι μια πολύ καλή επιλογή γιατί είναι έναουδέτερο χρώμα που ισορροπεί απόλυτα ανάμεσα στην ψυχρότητα και τη ζεστασιά με αποτέλεσμα να δίνει κύρος και μια σικ αισθητική στονχώρο.

Λευκό: Οι λευκοί τοίχοι αποτελούν τον καμβά όπου μπορείς να εκφραστείςελεύθερα με τα χρώματα των επίπλων, των διακοσμητικών και των πινάκων στους τοίχους σου. Επιπλέον, κάνουν τον χώρο ναφαίνεται μεγαλύτερος καιπολυτελής.

Σοκολατί: Το χρώμα της σοκολάτας δίνει τηναίσθηση της ζεστασιάς και της γλυκύτητας και εξακολουθεί να είναι πολύ κομψό.

Κουζίνα

Γκρι ανοιχτό: Το ανοιχτό γκρι προσφέρει την ευκολία και την κομψότητα του λευκού χωρίς να λερώνει. Ταιριάζει με τα περισσότερα χρώματα και δεν θα σε προβληματίσει με το χρώμα του πάγκου ή των ντουλαπιών.

Ανοιχτό πράσινο: Το ανοιχτό πράσινοχαρίζeiστην κουζίνα σου έναν ρετρό αέρα, ενώγενικότερα το πράσινο προκαλεί ηρεμία και ισορροπία.

Εκρού:Μπορείς να το διαλέξεις αντί για το γκρι γιατίδίνει περισσότερο βάθος στην κουζίνα. Επιπλέον, χαρίζει στον χώρο αίσθηση καθαριότητας και χαλαρότητας.

Τραπεζαρία

Καφέ:Οι διάφορες αποχρώσεις του καφέ δίνουν ζεστασιά στην τραπεζαρία σου, μια γλυκύτητα και την αίσθηση φιλοξενίας.

Μπλε ραφ: Ισορροπεί ανάμεσα στη χαλαρότητα και την πολυτέλεια. Η συγκεκριμένη μάλιστα απόχρωση δεν έχει την ψυχρότητα που συνοδεύει το μπλε χρώμα και δίνει δραματικό χαρακτήρα στον χώρο.

Μπορντό:Το μπορντό είναι μια κλασική επιλογή γιατί χαρίζει πολυτέλεια στην τραπεζαρία και εάν εφαρμοστεί σε περιορισμένες επιφάνειεςδεν είναι βαρύ.

Μπάνιο

Μπεζ-γκρι:Είναι μια sfe επιλογή, είναι διακριτικό καιοριακά αδιάφορο, αλλά σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις χρωματικά με τα πλακάκια και τα αξεσουάρ μπάνιου.

Μέντα:Ένα φρέσκο και παιχνιδιάρικο χρώμα, για πιο τολμηρές επιλογές.

Ανοιχτό ροζ-μωβ: Είναι επίσης διακριτικό όπως το μπεζ-γκρι αλλά μπορεί να συνδυαστεί καλύτερα με ψηφίδες στους τοίχους για ένα πιο girly αποτέλεσμα.

Υπνοδωμάτιο

Μπεζ-Χακί: Ένα ζεστό χρώμα που επιτρέπει αρκετούς συνδυασμούς σε χρώματα κουρτινών, σεντονιών και λοιπών διακοσμητικών στοιχείων.

Λευκό του Πάγου:Κομψότητα και μινιμαλισμός που καθαρίζει και ηρεμείτο μυαλό και το μάτι.

Μπλε ανθρακί:Ένα ιδιαίτερο χρώμα, που χαρίζει ηρεμία, ζεστασιά και κομψότητα αλλά καλό είναι να περιοριστεί σε ένα τοίχο του υπνοδωματίου για να μην σε κουράζει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις