Σκιάθος Λονδίνο: Οι Βρετανοί θα την βλέπουν μπροστά τους στο μετρό

Η Σκιάθος στο μετρό του Λονδίνου - Σε όλους τους συρμούς

Σκιάθος Λονδίνο: Μια μεγάλη πρωτοβουλία έλαβε ο δήμος Σκιάθου, προκειμένου να διαφημίσει το νησί, με φόντο την κατάρρευση του βρετανικού γίγαντα της Thomas Cook

Σκιάθος Λονδίνο: Το δημοφιλές νησί των Σποράδων θα διαφημιστεί σε όλους τους συρμούς στο μετρό του Λοδίνου για δύο εβδομάδες, από τις 10 μέχρι και τις 23 Φεβρουαρίου, μετά από συμφωνία με την εταιρία Paramount Pictures. Να σημειωθεί ότι η Σκιάθος είναι ένας από τους αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς των Βρετανών, οι οποίοι μέχρι και σήμερα καλύπτουν σε ποσοστό 45% με 48% το σύνολο των επισκεπτών. Για τον λόγο αυτό η χρεοκοπία της Τhomas Cook ταρακούνησε τον τουρισμό του νησιού, προκαλώντας ζημιές στις τουριστικές επιχειρήσεις.

Επιπλέον, μια ακόμη αεροπορική εταιρία ανακοίνωσε ότι προγραμμάτισε πτήσεις για τη Σκιάθο από ιταλικά αεροδρόμια, αφού η ιταλική αγορά αποτελεί τον δεύτερο καλύτερο πελάτη για την Σκιάθο και τις Σποράδες γενικότερα. Το νησί θα συνδέεται από τις 8 Ιουνίου μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου από την εταιρία Νeos με τα αεροδρόμια Μαλπένσα του Μιλάνο και το Βιλαφράνκα της Βερόνα. Να σημειωθεί ότι η Σκιάθος, πέραν των νέων συνδέσεων, έχει απευθείας πτήσεις, με άλλες αεροπορικές εταιρίες, με 14 ιταλικά αεροδρόμια από τον ιταλικό Βορρά μέχρι και τον ιταλικό Νότο.

Όπως όλα δείχνουν, θα είναι μια τουριστική περίοδος πολύ καλή και με προοπτικές καλύτερες από το παρελθόν.